Félek a repülőn - a magasságtól és nem a lezuhanástól-hogyan győzhetem le?
nem kell para
egyszerűen csak ne az ablakhoz ülj, hanem a folyosóhoz
ott pont olyan lesz mintha egy vonaton ülnél
Szoktasd hozzá magadat a magassághoz. Próbáld ki a gyalogos felüljárókat, hidakat, kilátókat - persze, csak fokozatosan.
Amúgy én is tériszonyos vagyok. Részben leküzdtem, de repülőgépre még én sem merek felszállni, hiába biztonságosabb, mint az autó.
Ez a legjobb, ha nem ülsz az ablak mellé.
És miután felszálltatok, úgy sme fogsz félni, olyan, mintha a nappaliban ülnél otthon.
Ja és azért vehetsz valami erős nyugtatót, de próbáld ki előtte, hogy birja a szervezeted.
Sokan egy féldecire esküsznek. Aki nagyon pánikol, az több féldecire. Sőt, láttam már olyat is, aki a felszállás előtt nem sokkal egy fél liter vodkát ivott meg. No, neki aztán már a magasság eszébe sem jutott :D
Komolyabbra fordítva a szót, ezt a félelmedet csak akkor fogod tudni legyőzni, ha megtapasztalod, milyen is repülni. Az első repülőutam előtt majd bele bolondultam a rettegésbe, mondhatott nekem bárki bármit, nem nyugtatott meg semmi. Aztán amikor felszálltunk és megéreztem, hogy repülőn ülni pontosan ugyanolyan érzés, mint ha autóban lennék, akkor megnyugodtam. Nem is érezni, hogy nincs alattad semmi, olyan mintha úton menne a gép. Ha pedig nem az ablakhoz ülsz, akkor aztán igazán nem is tudatosul benned, hogy a levegőben vagy.
Franciaország gyönyörű, ha lehetőséged van, használd ki mindenképpen. A repüléstől való félelem ne befolyásoljon, meglátod, hogy nem fogsz félni, ha már ott leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!