3 eves fiam fel a magassagtol?
Figyelt kérdés
Imad mindenre felmaszni,ugralni,szaladni szinte mozog reggeltol estelig,de amikor fel maszik az asztalra csak akkor mer felallni mikor ott vagyok es fogom a kezet.Normalis ebben a korban mar?2014. aug. 9. 17:23
1/8 anonim válasza:
felnőttek is félnek a magasságtól miért ne lenne normális?
2/8 anonim válasza:
Miért kell egyébként hagyni egy három éves gyereknek, hogy felmásszon, majd felálljon az asztalra?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem szokott felmaszni az asztalra csak ma raktam fel egy kepet fole,es felig meddig rajta voltam en is es ennel tobb persze nem kellett neki mar fent volt o is,es akkor lettem ra figyelmes hogy kapaszkodik belem es csak ugy erezte magat biztonsagban,probaltam odebb menni egy kicsit hogy hogyan reagal ra de nem tetszett neki a dolog aztan persze levettem es ezzel vegett ert a tortenetet,azert tettem fel a kerdest mert gondoltam ilyenkor meg annyira nincs felelem erzetuk,de ezek szerint van,jatszoteren felmaszik magasra es szepen lecsuszik a csuszdan azert meglepodtem hogy az asztalon miert fel.Koszonom a valaszokat
2014. aug. 9. 17:48
4/8 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy a 3 évesed miért mászhat fel az asztalra? Nekem 4 éves a kislányom, ő is állandóan mozgásban van, mégsem mászhat fel az asztalra, szekrényre, stb.
Egyébként normális, felnőttek is félnek a magasságtól.
5/8 A kérdező kommentje:
kerlek olvasd el az elozo valaszom nem szokott asztalra maszni ma tortent meg,menne o mindenre de nincs megengedve.
2014. aug. 9. 18:25
6/8 anonim válasza:
MAszokan, csuszda tetejen is fel? Ha nem akkor nem teriszonyos szerintem. Inkabb az volt benne, hogy ezt nem lehet neki, most meg hirtelen igen ;)
7/8 A kérdező kommentje:
Nem,sehol máshol nem fél azért lepődtem meg hogy hirtelen miért,hisz a maszoka-csúszda sokkal magasabb es ott nagyon elvan :)
2014. aug. 10. 00:12
8/8 A kérdező kommentje:
De helyes volt mikor mondta hogy ,,Anya o-óóó" :)
2014. aug. 10. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!