Mikor fognak inkább kiröhögni, ha valami kis kocsival járok, vagy busszal?
Figyelt kérdés
Melyiken röhögnek inkább? Aki egy aygoval/twingoval/puntoval jár, 19 évesen, vagy busszal?
19/F
2014. szept. 1. 11:21
1/11 anonim válasza:
Szerintem értelmes ember egyiken sem röhög. Nincsen semmi baj sem a busszal, sem a kis autóval.
Ha megteheted, hogy fenntartsd az autót, megvan a jogsid és a rutinod, vezess nyugodtan. Kényelmesebb, mint a busz, bár igaz, hogy jobban szennyezi is a környezetet :)
2/11 anonim válasza:
Nem lesz könnyű életed, ha aszerint fogsz élni,mit szólnak hozzá mások.
3/11 anonim válasza:
Ha balfék vagy, bármivel közlekedsz, kiröhögnek. Márpedig ha ennyire számít, ki mit gondol rólad, jó úton jársz azon az úton, hogy balfék legyen belőled. Azzal közlekedj, amelyikkel neked jobban megéri.
4/11 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni azzal, mit gondolnak az emberek, csak a prolik néznek le másokat meg nevetnek, értelmes, vagyonos ember senki mással nem foglalkozik saját mgán kívül.
5/11 anonim válasza:
Én az olyan embereket röhögöm ki, akiknek az a fontos, hogy mások szerint mivel cikibb közlekedni.
7/11 anonim válasza:
Nem látok röhögőkórust a buszmegállók mellett se a twingók mellett. Azzal jársz ami neked megfelel. Csajozni kisautóval is lehet, de buszon is.
8/11 anonim válasza:
A buszt hagyd ki. Elég nehézkes parkolni vele...
10/11 anonim válasza:
Kiskocsi. A bkv teli van büdös és tahó emberekkel... ha így folytatják, én átszokom a lóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!