Budapesten mennyire biztonságos a Csengeri utca környéke és a Mikszáth tér közötti útvonal, térség?
Hát ami szerintem neccesebb rész (egy jó nagy terület lesz, remélem meglátod a térképen):
Népszínház utca-Dobozi utca-Orczy út-Haller utca-Mester utca-Ferenc körút-József körút által határolt terület, ez a legrosszabb, illetve 10. kerület Hős utca, de oda úgysem fogsz menni, oda épeszű ember nem megy be, az a Hungária körútról nyílik, a Pongrác út felé. Egyébként ha nagydarab vagy, akkor nem lesz baj, azokba nem kötnek bele, és egyvalami nagyon fontos nem szabad parázni, azt megérzik rajtad, én soha nem féltem, soha nem is történt semmi. Amúgy meg Budapest az nem olyan, mint New York-ban Bronx, sokan igyekeznek rosszabb színben feltüntetni Budapestet, de ez hülyeség, a barátnőmet Londonban majdnem lelőtték, mert utcai lövöldözésbe keveredett véletlenül, na ilyen Bp.-en nincs.
Ne parázz nem gázos egyik környék sem. :) A 8-nak is a legkülsőbb része ami szlömösebb,de egyre kevésbé lepukkant,sok a felújítás,kamerák stb...Ez egy nagyváros,sokféle emberrel és különböző környékekkel.
Hogy látod a helyzeted,gondolom már felmérted a helyszíneket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!