Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ideiglenes jogosítvány kicsit...

Fankadeli kérdése:

Ideiglenes jogosítvány kicsit másképp! Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
Most raktam le a jogsit holnap megyek az okmányirodába papirokat intézni és utána 15 munkanapon belül kiküldik a jogositványt! No én nem tudok várni mert sok dolgom van. voltam esküvőn tele volt rendőrrel és minden ilyen közlekedési témát kibeszéltünk. Azt mondták hogy ha kérek ideiglenes jogositványt és van ezen kívül jogsim (nekem M-kategóriás már megvan évek óta) akkor vezethetek nyugodtan nem fog szólni érte a rendőr! Nos igaz ez vagy bolondok? :D

2014. aug. 18. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem kockáztatnék! Ha nincs szerencséd, még a most megszerzetted is bukod egy időre!
2014. aug. 18. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Dehogynem. Ugyan úgy megbsznak mintha nem lenne jogsid, és a most letett jogsit is bukod.

Csak M kategóriát vezethetsz mert az eddig is megvolt.

Kivéve ha ismered azokat a rendőröket és segítenek.

Protekció nélkül sajnos már nem megy semmi.

2014. aug. 18. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Vezethetsz, de csak az eddig is meglévő kategóriát. Új kategóriát ideiglenessel nem vezethetsz.

És vicces hogy nem tudsz 15 napot várni, eddig is megvoltál nélküle.

2014. aug. 18. 10:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Eddig is jogsi nélkül vezettem kocsit :D azért nem tudok várni :D
2014. aug. 18. 12:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor minek kérdezősködsz, a saját bőröd viszed a vásárra!
2014. aug. 18. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:

"Eddig is jogsi nélkül vezettem kocsit"

Akkor nem qrva mindegy?

Remélem elkapnak, és elveszik a meg nem kapott jogsidat is !!!!

2014. aug. 18. 13:58
 7/9 A kérdező kommentje:

na mind1.

a lényeg hogy talán ha környékbeli rendőrök állítanak meg (mivel ők mondták ezt) akkor elvileg nem fognak szólni érte. de ha olyan rendőr állít meg aki nem ide való az megbüntethet v elveheti a nem létező jogsimat igaz?

2014. aug. 18. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem megbüntethet, meg is fog büntetni.

És nem elveszik a nem létező jogosítványt (hogy vennék el ha nincs meg?), hanem meg sem kapod.

2014. aug. 18. 17:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Persze igy értettem azért irtam ugy. na jolvan köszönöm a válaszokat :D

igy nemvezetek csak szamarat :D

2014. aug. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!