Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért rosszabbak az utak...

Miért rosszabbak az utak Csongrád Megyében?

Figyelt kérdés

A kérdés nem vicc, én úgy látom a többi megyéhez képest (talán fent északkeletet nem tekintve) rosszabb..

Maradjuk az egy és két számjegyű utaknál. Nézzük meg az 5-s főutat. Nézzük meg szeged felett, meg nézzük meg kecskemét felett. Vagy nézzük meg pl a 8-as főutat, a 7-est, 1-est 3-mast, mind mind jobban karban van tartva.

És akkor ezek még csak a főutak voltak. A több számjegyű utak siralmasan vályúsak, összevissza vannak javítva...padka sehol, nem látni rajtuk azt a törődést ami más utakon megvan.

Ha jól tudom ezek az utak a közútkezelőnél vannak. Na az az állam kezében van, nem? Akkor valami oka csak van, hogy ennyire telibe kakálja ezt a déli országrészt az állam. Lehet azért, mert erre mszp-es szavazótábor van? Nem tudom már mire gondoljak.

2014. aug. 4. 19:00
 1/5 szántóvető ***** válasza:
ez az ország legszegényebb része Békés-megyével együtt.nincs pénz felújításra.nincs itt semmi a szegénységen kívül.55-ös főutat is megnézheted szeged,baja között,az is minősíthetetlen.
2014. aug. 4. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
gyms megyebe is korul nezhetsz, gyalazat itt is nem csak ott.
2014. aug. 5. 11:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem a kettő számjegyű utakat győr megyében. Tükörsimák. Nézd meg google mapsen. Az a 1-2 év difi az nem változtat sokat rajta, amilyen öreg az a felvétel.
2014. aug. 5. 11:55
 4/5 szántóvető ***** válasza:

3-as megnézhetted volna 4 évvel ezelőtt a 81-est,az párját ritkítóan rossz volt.ha az átlagnál jóval nagyobb képzelőerővel rendelkezel akkor megpróbálhatod elképzelni az alapján hogy 40-es táblák voltak kitéve végig.

[link]

2014. aug. 5. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:

volt dolgom, jo parszor 83 assal, a szelen nem lehet menni, ha tehetem kozepen megyek,

menj vegig: gyomore-lebeny uton :)

vagy szemerhegy-tenyo-ujbarat, tet-koronco…utobinal, tereles volt 83 asrol, katyu vegett elment a vilagtitas akkorat kapott a kocsi.

2014. aug. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!