Mennyi pénzbírságot kap az az autós aki gondatlanul a biciklim előtt kinyitotta az ajtót?
Figyelt kérdés
Combnyaktörés és több hét kórház lett a vége. Plusz több hónapos járókeretes lábadozás lett belőle.2014. júl. 17. 10:44
11/15 anonim válasza:
Akkor majd a biztosítója az illetékes!
Nem lesz egy sétagalopp!
12/15 anonim válasza:
Sajnos azt hallottam, a biztosítók tényleg bele szoktak kötni a biztonságos kikerülés fogalmába, ezért erre számítanod kell.
(Persze ha az út szélén parkolók miatt sávközépen megyek, vagy behúzódok a bringasáv bal szélére, akkor meg én vagyok a balfék bringás, aki feltart mindenkit, de ez más téma, és inkább ez, mint hogy beleszálljak egy ajtóba)
13/15 anonim válasza:
Szia, tegnap ota figyelem a kerdest, csak kivancsisagbol.... de 500 ezer ala en sem mennek! Mi ma mar 200 eze ft ???? te amin atmentel, tobb honapos korhazi tortura... (bocsi nincs ekezetem)
14/15 anonim válasza:
A vérlen közlekedési baleseti sérülteknek van segítség. Vedd fel velük a kapcsolatot. Előre nem kell fizetni!
15/15 Alex Fly válasza:
Lépj kapcsolatba a Magyar Kerékpárosklub ügyvédjével. Tagokat alapból képvisel, de szvsz jogi tanácsot bárki kérhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!