Egy uazzal közlekedve is tolna sok autós le? Azért csak féltik a 20-30 milliós kocsijukat meghúzni nem?
Letol :D Bíírom ezeket a letol dumákat..Életben próbáltak már úgymond beijeszteni ,de mikor egy milimétert sem mentem arrébb ,szépen visszahúzták magukat. Nem Uaz ,de hasonló nulla értékű ütött kopott "madmax" kocsival nyomultam akkor.Ilyentől betojnak azok akiknek egy tükrük többe kerül mint két Uaz ..
olyan kocsival kell járni ami sugározza a "nekem aztán minden mindegy, nincs mit vesztenem" életérzést ,beengednek ,békénhagynak ,aztán csendben leelőznek :D
Igen.
Nekünk egy leharcolt Nivánk (is) van, szóval nem féltjük.
De simán levillognak vele, ha csak 80-nal haladunk lakott területen kívül.
És attól, hogy tolnak le, még nem mennek neked. Ha egy Swiftben ülsz, akkor sem. Ez nem függ annyira a márkától.
Amikor Marutink volt, és egy BMW-s felénk rántotta a kormányt, férjem nem húzódott el (körúton mentünk egymás mellett). És amikor látta, hogy nem jött be, egyből visszahúzta a kormányt. Férjem csak annyit mondott, hogy nekünk az egész kocsi kerül annyiba, mint neki az ajtaja. De így sem jött nekünk.
Azért szándékosan nem okoznak balesetet az ilyenek, csak játsszák az eszüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!