Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az baj hogy ma kerékpárral...

Az baj hogy ma kerékpárral megelőztem egy traktort?

Figyelt kérdés
Szabályos ez? Ha bár a traktorral az ember nagyon dudált. A traktor ment kb. 10km/h-val és én olyan vagyok, hogy szeretek nagyon gyorsan menni. A traktoros jogosan dudált?

2014. júl. 4. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az nem baj ha megelőzöd a traktort. Persze akkor ha ezt szabályosan és normálisan teszed. Ha bekacsázol elé, vagy túl közel hajtasz, akkor ne csodálkozz hogy ideges lesz a sofőr.
2014. júl. 4. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Pedig teljesen szabályosan előztem meg.
2014. júl. 4. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja tudom szar amikor ledudálnak...

De tudod mit? Ma engem is ledudált egy pitsa egy audival.

Aztán leszartam és mentem tovább.

Am meg csak akkor volt jogos ha valami veszélyeset csináltál.

2014. júl. 4. 21:55
 4/7 Boros Attila Karoly ***** válasza:
14%
Soha többet ne csinálj ilyet Fiam!! Ezért börtön jár!!:D Utalni fogtok!! audim van és utalom a bicikliseket mert eszetlenül mennek aztán csodálkoznak ha jó telibe vágják őket! Természetesen tisztelet a kivetelnek
2014. júl. 5. 08:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekünk meg Mercedes! És akkor mi van?:)
2014. júl. 18. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy veszem észre, hogy nem csak az Audi-Mercedes-BMW tulajdonosokkal van baj. Errefelé (kertváros) a lakosság felének ilyen van, mindenki jófej, na de a belvárosi Daciások. Na velük aztán vannak problémák! A minap történt, hogy a szokásos hazafelé vezeto utamon mentem, és kiraktam a kezem, hogy majd elkanyarodok balra. Aztán jött egy autó, és miután a kanyarban megelőzött, befordult előttem jobbra, úgy, hogy az első kerekem kb 3-5 centire volt az autótól. Persze ez közel sem minden Daciásra igaz, de errefelé a perui indiánok azokat veszik, na meg a régi BMW-ket (bár az inkább a város túlsó felére jellemző)
2014. júl. 19. 07:34
 7/7 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok. Na szóval visszatérve a kérdésre, csak a. Sőt szeretnék elmondani, hogy ha tényleg szabályosan csináltad, akkor teljesen jogtalanul dudált. Én is szeretem 20 km/h felett tekerni:D csak akkor lett volna jogos, ha 4 centire mész el tőle, és ugyanígy mész be elé.
2014. júl. 19. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!