Az baj hogy ma kerékpárral megelőztem egy traktort?
Figyelt kérdés
Szabályos ez? Ha bár a traktorral az ember nagyon dudált. A traktor ment kb. 10km/h-val és én olyan vagyok, hogy szeretek nagyon gyorsan menni. A traktoros jogosan dudált?2014. júl. 4. 21:00
1/7 anonim válasza:
Nem, az nem baj ha megelőzöd a traktort. Persze akkor ha ezt szabályosan és normálisan teszed. Ha bekacsázol elé, vagy túl közel hajtasz, akkor ne csodálkozz hogy ideges lesz a sofőr.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Pedig teljesen szabályosan előztem meg.
2014. júl. 4. 21:53
3/7 anonim válasza:
Ja tudom szar amikor ledudálnak...
De tudod mit? Ma engem is ledudált egy pitsa egy audival.
Aztán leszartam és mentem tovább.
Am meg csak akkor volt jogos ha valami veszélyeset csináltál.
4/7 Boros Attila Karoly válasza:
Soha többet ne csinálj ilyet Fiam!! Ezért börtön jár!!:D Utalni fogtok!! audim van és utalom a bicikliseket mert eszetlenül mennek aztán csodálkoznak ha jó telibe vágják őket! Természetesen tisztelet a kivetelnek
5/7 A kérdező kommentje:
Nekünk meg Mercedes! És akkor mi van?:)
2014. júl. 18. 20:44
6/7 anonim válasza:
Én úgy veszem észre, hogy nem csak az Audi-Mercedes-BMW tulajdonosokkal van baj. Errefelé (kertváros) a lakosság felének ilyen van, mindenki jófej, na de a belvárosi Daciások. Na velük aztán vannak problémák! A minap történt, hogy a szokásos hazafelé vezeto utamon mentem, és kiraktam a kezem, hogy majd elkanyarodok balra. Aztán jött egy autó, és miután a kanyarban megelőzött, befordult előttem jobbra, úgy, hogy az első kerekem kb 3-5 centire volt az autótól. Persze ez közel sem minden Daciásra igaz, de errefelé a perui indiánok azokat veszik, na meg a régi BMW-ket (bár az inkább a város túlsó felére jellemző)
7/7 anonim válasza:
#6-os vagyok. Na szóval visszatérve a kérdésre, csak a. Sőt szeretnék elmondani, hogy ha tényleg szabályosan csináltad, akkor teljesen jogtalanul dudált. Én is szeretem 20 km/h felett tekerni:D csak akkor lett volna jogos, ha 4 centire mész el tőle, és ugyanígy mész be elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!