A 2-es főút az autópálya végétől észak felé járható kerékpárral?
"Az üzenet küldője: ***
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 13:32
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A 2-es főút az autópálya végétől észak felé járható kerékpárral?
"Hivatalosan nem, mert van mellette kerékpárút! :) A Megyeri hídról van is kiépített.."
Az üzenet témája: kerékpár út
Az üzenet szövege: Köszi a választ, de az autópálya váci végétől gondoltam észak felé. Addig tudom, hogy van bicikliút."
Akkor miért nem azt írtad? Egyébként nincs autópálya Vácnál, 2 sz. autóút vezet arra. Ez zavart meg, mert az M0-t szokták sokan autópályának nevezni, de az M2-t még nem hallottam így emlegetni.
Szóval a 2. Vác után már sima főút. A felhajtónál ki van téve az "Autóút vége" és nem látok tiltást kerékpárra!
Valóban nem érkezhet oda kerékpáros, de nem azért mert a felhajtó autóút, hiszen csak sima főút, de a körforgalomnál ki van téve a "szentháromság":
Az "M2" utat kérdezed, azon nem közlekedhetsz kerékpárral.
Ha viszont a kérdésed a "régi" 2-es főútra vonatkozik, akkor a válaszom az, hogy az M0-ás autópálya - 2-es főút csomópontjánál van kiépített kerékpár út, ami többé kevésbé párhuzamosan fut a régi 2-es úttal. Megjegyzem álomszép környezetben, a Duna partjánál.
Néhány link ami segíthet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!