Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Könnyű bele nyomni egy saját...

Könnyű bele nyomni egy saját civil autóba 100 ezer kmert? Miért van olyan sok 5 éves autó 200-300e kmerrel?

Figyelt kérdés

Szóval nem céges, de hogy könnyű bele rakni egy személy autóba két, háromszáz ezer kmert?

Néztem használt autók, vsn amelyikben 4 5 éves , és benne van kettő, három, négy száz ezer km.

Hogy? Unokatestvérem autója 10 éves sokat megy vele minden nap megy jobbra balra, de csak 190 ezer lesz benne.

Akkor egy 5 éves autoba hogy raksz bele 400 ezer kmert?

Minden nap Sopron_Debrecen kétszer?

2014. jún. 22. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én csak évi 25-27 000-ret megyek,de ha dízelem lenne, akkor ugyanennyiből el tudnék gurulni majd' 40 000-ret.

Nem céges/üzleti használatban nem mondom, hogy hogy könnyű beletekerni évi 60 000-ret, de nem lehetetlen.

De ha pl ügyvéd vagy és elég sok rohangálós munkád van, akkor simán megvan.

A taxik 5 év alatt többet gurulnak, mint 2-300 000.

2014. jún. 22. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha valaminek munkaeszköz az autó és napi 8 órában autót vezet az simán beletesz pár száz ezer km-t.

Viszont ha nem keresel kiemelkedően jól és csak a munkahelyedig mész vele, műszak végén meg haza akkor elég alacsony futást tudsz produkálni, amennyiben nem több tíz km-re dolgozol.

Mi a családi autóba 6 év alatt 50.000km-t tettünk bele mert mindenki itt helyben dolgozik, nem mentünk vele messzire.

2014. jún. 22. 14:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem sohasem kellene új autó. Évenkénti akkora értékvesztéssel jár, amit az én hasikám nem vesz be. Inkább egy jól karbantartott 10 éves 500e-ért, amit 5 év múlva még mindig jó áron el tudsz adni.
2014. jún. 22. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!