Nem reagálta túl a haverom ezt? Te mit tennél azzal akinek bömböl a mélynyomó a kocsijában?
A haverommal mentem, Ő vezetett és mögénk jött egy tuningos gyerek. De valami komoly mélyláda lehetett benne, Már 15-20 méterről hallottam hogy "buum buuum bumbum" kérdeztem is hogy ez mi.
Sorompónál álltunk és sokára jött a vonat meg tehertvonat is gurult meg személy és később jött.
Ott álltunk vagy 5-7 percet.
És olyan erős volt a mögöttünk a mélyládás gyerek hangereje, hogy a haverom kocsiban éreztük hogy "üt a szék" alattunk.
A haverom annyira fel idegelte magát ezen, hogy azt mondta, "mindjárt kiszállok és kitépem a rádiót a k..ög senkiházi kocsijából! Kinek képzeli magát? azt hiszi mindneki szereti a dübörgést a kocsijában?? Lerugom a tükrét mindjárt!"
Mi volt a baja?
Engem is zavart, hogy "bumbumbuuumbumbum" éreztem az ülésen hogy nyom, meg rezeg de nem idegesített ennyire!
Te mit gondolsz az ilyenekről? Zavar ha valaki így mögéd menne és 5-10 percig azt kellene érezned a kocsidban hogy dübörög?
Azt, hogy a haverod egy szájkaratés kis kötsög. Ha tökös gyerek lett volna, akkor kiszáll és elrendezi a dolgot.
Engem különösebben ezek nem érdekelnek :)
Én egyetlen szó nélkül elintéztem volna...
Odamegyek,és lazán lepisálom a kocsiját.100000000000%,hogy a zene megszűnik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!