Amikor valaki nagyon hangosan hallgatja a zenét a kocsijában, az hogy hallja a körülötte lévő dolgokat?
Pl mentőt?
Nem is a hangos, hanem amikor olyan basszus van a kocsiban, hogy a szomszéd utcában hallod, hogy megy, és remeg az egész környék.
Az ilyenek nem szokták megszívni, hogy nem hallanak meg valamit aztán beléjük megy?
Ez már nem menő.. Annak idején volt az,amikor az emberek azt hitték hogy ha hallják a kocsijukból szóló zenét akkor ők menők lesznek.. De aztán a mai autókból is lassan olyan hangorkán jön ki,ami felér a 10 évvel ezelőtti házilag barkácsolt és besuszterolt autók hangtechnikájának.. Szóval szerintem ez ma már nem menő,hanem inkább gyerekes és szánalmas..
Ezt a kék villogós járművek észrevételére írtam. A többi aki hangosan hallgatja szimplán együgyű..
Ja, szerintem is kissé pórias, balkáni, ha valaki még ma is ezzel jaszkarizik. :)
Amúgy meg ugyanaz, mint a fülessel szaladgáló gyalogos: emezt elüti a dübörögve, kürtölve érkező vonat, amaz meg nekimegy a tűzoltóautónak vagy rendőrmotorosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!