Hogyan kehet Magyarországon 30-40 milliós autót szerezni? Csomót látok az utakon!
Én is ilyen drága 30 milliós BMWt szeretnék! Megkérdeztem az embereket honnan van ilyen sok embernek ilyen drága autója, mikor elvileg gazdasági válság van, meg több százezer ember sőt millió nyomorong, akkor ezeknek az embereknek honnan telt 30 milliós kocsira?
A haverom azt mondta, ezek mind csal, és bekapnának egy adóellenőrzést, akkor még a házukat is vinnék!
De nem hiszem el, elég feltünő, hogy 30 milliós BMWvel jársz! Akkor tuti valaki ellenőrizné őket!
Mások azt mondták, ez csak látszat! Ne dőljek be neki! Bérlik azt a kocsit, mondjuk 3 millióért pár évre!
Ilyen olcsó? 3 millióért kapok egy 30 millió ft értékű BMWt? Elég jó árnak tűnik!
De sajátként hogy kaphatok?
VAGY
Gürizhetnék 10 évig spórolgatva?
VAGY
Politikusnak kell hozzá lenni 2-3 milliós havi fizetéssel, hogy megtudjam venni?
Vagy a legnagyobb cégeknél, bankoknál kell fejesnek lenni?
VAGY
Megnyerem a lottót? De ennek kevés az esélye!
De ha nem vagyok bakigazgató, se politikus csemete, és nem nyerek a lottón, akkor mondjak le a 30 milliós BMWről?
Csak a gazdag milliós fizetésű embereknek vannak ilyen hatalmas 30-40 milliós Merci, BMW használatukban?
f17
most mondják sokat kell dolgozni nulla tőkéről. nem érted?
jaj. már majdnem én is elhittem....
Pedig a sok munka lehet eredményes. Csak nem mindegy, hogy milyen munka. Vagy hogy azt a munkát hol végzed.
Utcaseprés közmunkából dolgozhatsz éveket, nem lesz még megtakarításod sem. De ha Monacoban sepred az utcát, akkor kereshetsz annyit, mint itt egy kismanager. Itthon meg járhatsz majdnem olyan autóval ha hazajössz, mint az az itt élő manager. Legalábbis a márkajelzés stimmelni fog. Sokan teszik ezt, itthon 100000 forintot kerestek, külföldön meg 300000 forintnyit. Megveszik a 12-15 éves Audit, vagy a háromhúszdét, amikkel jönnek haza flancolni, hogy olyanra nekik is fussa.
Nyilván nem róluk szól a kérdés, mert igen messze lesznek egész életükben a sokmilliós autóktól és a vagyontól.
Van egy csomó diplomás állás itt is, ami jól fizet. Jó esetben ha ingyenes képzésen tanultak, és ha végeztek bekerültek egy jó helyre, akkor megkereshetik az 500 ezer - 1 milliót is havonta, csalás, vagy politikai vonatkozás nélkül.
Jó, ezek sem azok az emberek, akik simán megvesznek egy 50 milliós autót.
Vállalkozással is meg lehet keresni a havi 1 milliót, vagy többet is, ha van arra kereslet, amit csinálsz, készítesz, vagy árulsz. Nem is kell mindig nagy kezdőtőke. Hitelből is lehet kezdeni, ha biztosnak tűnik, hogy nem lesz bukás.
Kb. 100 emberből hozzávetőlegesen 1-nek van valami jó ötlete, amit meg is valósít. A többi ember szimpla alkalmazott, aki ledolgozza az idejét és hó végén megkapja a fix fizetését, és ennél az életnél nem is igazán lát messzebb (nem sértésnek szántam).
"Magyarország népessége 2013. január 1-jén 9 908 798 fő volt"-wikipedia
Ennyi főre vetítve kerekítve 100000 ember él igazán jól ebben az országban, tehát havi 1 millióból, vagy annál több pénzből (inkább az utóbbi).
Ez az ország népességének az 1%-a. Ezeknek kb. az 1/3-a Budapesten rója az utakat a drága autójával.
A politikusokat, sikeres gengsztereket, oligarchiákat nem vettem bele (egyesek szerint e három titulus egy és ugyanaz), ők csak pár ezren vannak. A külföldi, itt élő gazdagokat sem.
Együttvéve ez a 100 ezer ember is már elég nagy szám ahhoz, hogy gyakran összefuss az utakon drága autókkal. Megjegyzem, arról sem tettem említést, hogy ezeknek családjuk is van, és a családtagjaiknak is vehetnek még drága autókat. Általában egy ilyen felsőosztálybeli családban 2, vagy több drága autó van. Mindjárt duplázódik is az a 100 ezer drága autó.
Ha így levezetjük, akkor már nem is tűnk olyan furcsának ez az egész.
# 14/14
miért tanítják?
de a csonkagúla területe az kell...
Egy kozepes vallalkozas (50-100 alkalmazottal) rohogve kitermel ket ilyen autot is evente. Ne legy kishitu, es ne magadbol indulj ki.
En nem egy ilyen cegtulajdonost ismerek akik becsuletes munkaval, nullarol epitettek fel a cegeiket, es milliardos forgalmuk van mara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!