Hol lehet vonatkürtöt szerezni magyarországon?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 05:14
1/11 anonim válasza:
Beszélj az Északi-járműjavítóban egy melóssal, biztos van botásra váró gép, amiből ki lehet műteni egyet!
Honnan fogsz venni 7 Bar nyomású levegőt a működtetéséhez?
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ijesztegetés a célom vele, hanem egy kicsit helyrerázni a pofátlan robogósokat itt a környéken akinek az a szórakozásuk hajnali 3-kor hogy 1 keréken elhúznak a tükörtől 5 centire.
2011. ápr. 7. 18:44
4/11 anonim válasza:
A robogós leugrik a motorról ha meghallja.
5/11 anonim válasza:
Csináld meg és szivassad őket:D
Gondolom ők a 14-15 éves gazdag,elkényeztettet,beképzelt kategóriába tartoznak,de hát ez majd helyre rakja őket!!
Sok sikert hozzá:D
6/11 A kérdező kommentje:
majd ha meglesz akkor közkívánatra felrakok ide egy videót is
2011. ápr. 9. 00:20
8/11 anonim válasza:
Nekem van vonatkürtöm, amit beleraktam a robogóba (nem vicc).
Az enyém olyan 10 BAR-on érzi jól magát.
MÁV fűtőházakba kérdezd meg, mert ott szoktak bontogatni mozdonyokat.
9/11 anonim válasza:
Majd téged is helyre ráznak a rendőrök!
Ugyanis hangjelzést lakotterületen csak baleset veszély esetén szabad használni.Hangjelzést ember,nem vonatkürtöt!
10/11 Alex Fly válasza:
Mér' a vonatkürttel mi a kénkőszagú füstölgő nitroglicerint adna, ha nem hangjelzést? Speciel én a kerékpáromra gondolkodom "hangjelző berenedezés, ami csak csengőhangot adhat" (by KÖHÉM) felszerelésén egy iskolai csengő formájában (anno a szomszéd utcában is hallani lehetett, amikor becsengettek)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!