Segédmotoros kerékpárnál miért szempont sok embernél, hogy gyorsan menjen, ha hivatalosan csak 40 km/h-val mehetnek?
Azért, mert úgy szeretnének tempósan haladni, hogy nincs meg a megfelelő jogosítványuk motorkerékpárra.
Szerintem is kevés a 40 km/h, nyugodtan felemelhetnék 50-re a limitet. Nem sok olyan hírt lehet olvasni, hogy azért történt egy baleset, mert egy ilyen segédmotoros kerékpáros száguldozott.
A másik a teljesítménylimit, ami 4kw.
Például a villany bringák 300wattos motorjai férnek ebbe bele, ez a kb. semmire se elég jó kategória.
előttem már majdnem mindent leírtak.
azért szeretne sok segédmotoros többel menni, mint negyven, hogy ne tartsa fel a forgalmat, ne veszélyeztesse a sok testközeli előzés..
a segédmotoros nem versenyezni akar, hanem egyszerűen túlélni..és együtt haladni a forgalommal.
még a babettát is felpiszkálják, csak kicsivel gyorsabban menjen az állóhelyzetnél...
Érdekes, kicsit piszkált Yamaha TZR 50 végsebessége 107km/h alattam.
Ha rendőrt látsz, lassítasz. Ennyi.
Egyébként néha még ez is lassú.
20 éves vagyok, mielőtt jönnéttek a 14 éves taknyos jelzőkkel, de mikor főúton haladsz, és sorra előznek ki a kocsik, meg dudálnak, akkor kellemetlen.
Csupán ezért.
Akár azt is kérdezhetted vna, hogy miért akarnak sokan 400 lóerős BMW-t amikor maximum az autópályán 130 km/h-val lehet menni?...
De am. az előttem levők leírják, 40 km/h mellett magas életbiztosítás kell, hogy legalább az egyik rokonod jól járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!