Vezethetek segédmotoros (moped) kategóriás jogosítvánnyal MTZ 820.4-es piros rendszámú, műszaki vizsgás, biztosítással rendelkező,4750 cm3-is,80 lóerős teljesen új traktort?
Csak ezen az egy traktoron van műszaki, biztosítás.
Gondolom megint bombázni akarnak privát üzenetekkel ,ezért leírom, amit kérdeni szoktatok:
Ha valaki érdekel miért kérdezem:
Majd az egyik nap suliban vetélkedő lesz, és én mondtam ,hogy segítek a osztályomnak ,de a versenynek hajnalban lesz vége amikor már nekem nincs vonat ami megy felénk.
Ezért gondoltam bemegyek az új MTZ-vel, és azzal jövök haza.
A régi gépeinken nincs semmi se műszaki, se semmi. De a motor jó az a lényeg. Meg lehet vele dolgozni nyáron.
A régi MTZ-éken nincs semmi vagy 30 évesek, meg a nagy T150-esen sincs. Meg ezeket ellopnák a cigányok. A gázolaj tartályból is simán elviszik az üzemanyagot. A szovjetek nem gondoltak arra ,hogy lopás is létezik.
Ha vannak traktor kedvelők leírhatom az árát:
6 millió Ft volt, és 4 milliót kellet kifizetni , 2 milliót állt az állam.
Ha még van kérdés, írhatok,de ne olyan sok kérdést.
Akkor lehet vezetni segédmotoros jogosítvánnyal piros rendszámú traktort?
Röviden: nem.
Hosszabban:
Nem, mert az M kategória csak ezekre jogosít:
– segédmotoros kerékpár (a négykerekű segédmotoros kerékpár kivételével)
– állati erővel vont jármű hajtására
– kerti traktor (16. életév betöltése után)
Amúgy vezetheted, csak épp a rendőr megbírságol érte, és ha találkoztok onnantól gyalog kell menned!
:D
És csak 4 hónap van a 16.születésnapomig akkor se?
És ha betöltöm a 16.-dik életévemet akkor vezethetem?
Az MTZ kerti traktor? Nem!
Tudod mi a kerti traktor? A "rotakapa" kerékkel és utánfutóval!
Így már érthető?
Mit csináltatok a tanfolyamon, fészbúkoztatok?
Nem, csak B-vel hajthatod!
Könnyen megbánhatjátok, mert az új mtz ratyi röviden, tömören foglalmazva. És ebből ugyanúgy kilophatják a gázolajat, főleg mivel az semmirevaló műanyagtank van rajtuk. :)
" fűnyírótraktorral"
Mert fűnyíróval baktatsz, az pedig nem ugyanaz!
Az kerti traktornak számít ha jól tévedek.
Ha pölö mtz-vel és kocsijával furikáznál gyorsan elkapnának! :D
vezettem egyszer nyár elején egy Claas Tucano-t főúton 19 km-en ketresztül szóval nem akadály jogosítvánnyal menni
nyár végén meg vettem egy 1.3 Skoda Favoritot és iskolába azzal járok 5 km szépen földesen elmegyek vele és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!