Mi az, ami kötelező egy biciklin, hogy kimehessünk a főútra?
kormany, kerek...
ez vicc akart lenni?
Az is kérdés,hogy mennyire forgalmas az a főút.Elhiszem,hogy rossz a kamionnak,én buszvezető vagyok.
Viszont sok helyen van olyan sajnos,hogy a főút mellett nincs semmilyen másik út,földút sincs persze,ahogy kerékpárút vagy járda sem.Valahol meg mennie kell a biciklisnek is,én is azzal jártam/járom dolgozni,mivel más lehetőség nincs az első vagy az utolsó busz előtt/után.
Elvileg,ha kint van a "szentháromság" akkor nem mehetsz fel biciklivel a főútra.Felénk a gyér forgalom miatt éppen azt akarjuk elérni,hogy egy szakaszon legalább oldják fel a tilalmat(forgalommentes szakasz,tényleg,de a táblák kintléte miatt még mindig megbünteti a rendőr akár a gyerekével hazafalé tartó anyukát is,hiába mellény,világítás,bármi,mert szabályt szeg ugye)
A többit már leírták,láthatósági mellény pedig tényleg nagyon fontos nappal is,jobban látszik a kerékpáros messziről.
en itt is tiltanam, ut szuk, nagyon belathatatlan, kanyargos, bazi nagy padka,
sok baleset.
nem nagyon van biciklis, de azt sem engednem, sajat erdeke vegett sem.
6# és ez mégis ki a f**zt érdekel? Főúton közlekedhet minden jármű, amit tábla nem tilt. Ha tábla nem tiltja a kerékpározást, akkor ugyanannyi joga van főúton menni a biciklisnek, mint a kamionosnak, autósnak.
Azt meg hogy gondoltad, hogy 90 kmh végsebesség alatt senki ne menjen főútra? Ennél többel eleve nem lehet menni főúton.
De gyűlölem ezt, amikor valaki azt képzeli, hogy a nagyobb motorerő miatt több joga van használni egy utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!