Z33 kérdése:
Miért nem szabályozzák a távolsági buszok sebességét, hogy ne tartsák fel lépten-nyomon a forgalmat?
Figyelt kérdés
Az 50-60-nal tötyögő buszok ugyanolyan balesetveszélyesek mint a 140-el száguldozó személyautók!!! Ugyanis aki haladni szeretne a megengedett 90-es sebességgel,kilómétereken át cikázik a busz mögött és amikor elfogyik a türelme belemegy egy "necces"előzésbe,hogy haladjon is!!!!!!2014. márc. 20. 11:08
11/11 anonim válasza:
5#
Nem érteted meg mit akartam ezzel a néhány példával?
Azt hogy több olyan jármű is van ami nem 90 környékén megyeget
2t Trabant azért jutott eszembe mert azzal 60-70-nel közlekednek általában.
Érdekességkép megemlítem hogy pont én vagyok aki általában nem siet sehová. Ha busz megy előttem és mindjárt ott az első megálló akkor már nem előzöm meg. És engem az se zavar ha megyek 80-90-nel és rám előz pl egy lada. Ilyenkor pedig sok emberben felböffen a gondolat hogy: "nehogy mán egy lada megelőzzön" és elkezdik nyomni neki
Tehát nyugodj le ha mögém érsz a trabiddal nem fogsz zavarni ha normálisan megelőzöl
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!