Van köztetek olyan, aki Cascót fizet? Én egyet sem ismerek.
Jelen.
A biztonsági öv vagy a bukósisak használata kinek éri meg?
Amíg friss volt a jogsim, fizettük. Mikor már belejöttem a vezetésbe, ha szabad ilyet mondani, nos azóta már nincs casco az autón, csak a kötelező biztosítás. Bár volt egy hosszú időszak, amikor rengetegszer jártam olyan vidéki utakon, ahol lehetett számolni vadveszéllyel. Láttam is őzet, disznót, rókát, nyulat, kutyát. De vadkár csak egyszer érte az autót, az se okozott komoly kárt, csak egy kisebbet. Az első lökhárítót rongálta meg középtájt. Köztük a kampó takarólapját. Így azóta látszik, hogy van kampó elől a kocsin. Ennyi igazából 3 és fél év alatt.
Majd ha lesz olyan időszak, hogy rengeteget fogok menni az autóval mindenfelé, külföld, stb., akkor majd lesz rajta casco, de jelenleg feleslegesnek tartom.
Én biztosítási tanácsadóként dolgozom.
Ha azt veszed, hogy a gépjármű értékének 2,5%-a az éves díj cascora /átlag/, akkor az szerintem nem nagy valami... és hozzáteszem, hogy jelentősen lecsökkent a casco átlagdíja is, nemcsak a kötelezőé...
Az más kérdés hogy 1-1 biztosító 1-1 járműfajtára "brutális" díjat ad.
Mi másfél éve fizetjük a casco-t egy hitelmentes -a megkötéskor 9 éves- autóra. 10 napja lopták el, a rendőrség még nem zárta le a nyomozást. Bizakodunk.
Nem jogerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!