Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Télen vizsgázok! Milyen...

Télen vizsgázok! Milyen élményeitek vannak?

Figyelt kérdés
Akik nemrég vizsgáztak a szigorubb rendszerben. mondjuk 1 éve max.

2014. jan. 24. 15:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem sikerülni is fog. majd februárban elválik.
2014. jan. 25. 18:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Mikor vizsgázol? Február hányadikán? Én is most megyek vizsgázni, 4én, és kicsit parázok, hogy milyen vizsga biztos lesz, na meg hogy pont aznap fog leszakadni a hó. Bár valaki azzal vigasztalt, hogy hóesésben legalább sokkal lassabban megy mindenki, így én is lassabban mehetek , több időm van figyelni. Nekem elég sok pótórát kellett vennem a kötelező kilóméter miatt (plusz 5 alkalmat, nem tudom, hogy ez soknak számít e) és még kell plusz 1szer minimum mennem, hogy a parkolást gyakorolgassuk,mert azt nem nagyon vettük még át rendesen. Sajnos engem egyszer se vitt ki rutin pályára az oktató.
2014. jan. 27. 12:17
 13/21 A kérdező kommentje:
Még nem tudom,de már a vége felé járok,még van 10 órám. Az 5 plusz óra nem sok,de gondolom a vizsgáig még fogsz menni. Hova valósi vagy? az egyik ismerősöm 8 pótórát vett és elsőre átment,de tudok olyat is aki csak 20 órát vezetétt,és már vizsgázott.De most az egyik tanuló 4-szerre átment.Szerintem ne bánd a rutinpályát,nekem tök uncsi volt,ha élesben a forgalomban csinálod sokkal jobb. hány éves vagy?
2014. jan. 27. 18:13
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát még minimum egyszer megyek vezetni, amikor a parkolást át vesszük, meg lehet majd még egyszer, meglátom, hogy hogy megy. Elhiszem, hogy a rutin pálya uncsi, csak sajnos mi nem gyakoroltuk sokat a parkolást az oktatóval. Mindegyiket átvettük egyszer és ennyi..... szóval nem vagyok benne biztos h egy alkalom alatt megfogom tanulni az összeset. Az y, meg a megfordulás az megy, de pl a sarok tolatásnál még nem vágom h mikor kell tekerni a kormányt. A parkolásoknál meg hát eddig mindig az oktató navigált be, szóval elméletben kb tudom, hogy mikor kell tekerni a kormányt csak egyedül még nem próbáltam élesben.

Pesti vagyok, 23 éves lány. Majd megírom hogy sikerült, bukás v sem :( :)

2014. jan. 28. 12:24
 15/21 A kérdező kommentje:
remélem átmész! Szorítok. Az y-t és az egyíves megfordulást mi is sokat gyakoroltuk,a saroktolatást is,nem kell annyira szorosan a szegély mentén menni. Legalábiss az oktatóm azt mondta.a balra előre,hátra.és jobbra ugyanez,1*gyakoroltuk asszem megy.De a többit nem.attól a párhuzamostol félek.régi hosszu mercin gyakorlok. én is 23 vagyok. :)
2014. jan. 28. 13:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Ma vizsgáztam, szakadó hóesésben, de még volt a hétvégi hóból is, ráfagyva a mellékutakra. Persze belvárosi útvonalat húztam, volt hol izgulni, két szakaszom is akadt, ahol 5-10 cm szintkülönbség akadt a letaposott hó, a felgyűlt jég és a friss-latyakos hó között. Vizsga jó volt, csak ott mentem a megengedett sebességhatárhoz közeli tempóval, ahol csak nedves volt az út. Parkolási feladatok közül a 90 fokos parkolásoknál nagyon jó volt, hogy nem látszottak a felfestett vonalak, így szép, tágas helyet találtam. Párhuzamos parkolást kaptam hátramenetben, azzal kicsit megizzadtam, mert tippem nem volt, hol a padka a hókupacok alatt.

Egy köríven kellett megfordulnom, egy olyan helyen, amit szinte csak erre használnak, szóval előre "felrajzolták" nekem az ideális ívet, egyszerű volt. Egy hibavonallal megúsztam a dolgot, de annak semmi köze nem volt a hóhoz - figyelmetlen voltam, és teljesen jogosnak éreztem.

Szerintem nagyon nem kellett tőle félni. Amúgy a vizsga azért tűnik szigorúbbnak, mert a forgalomban rengeteg dolog bezavarhat a parkolásoknál, ami régen a rutinpályán nem volt gond. De azt hiszem ez tényleg jobb, mert életszerűbb forgalomban tanulni.

2014. jan. 31. 00:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Hoppá, már tegnap... :)
2014. jan. 31. 00:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok Tamara! nagyon ügyes voltál!A párhuzamost nekem még kell gyakorolni,mert nem sokszor csináltuk.Hol vizsgáztál?
2014. jan. 31. 07:19
 19/21 A kérdező kommentje:
Ja és hány éves vagy?
2014. jan. 31. 07:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Elég öreg vagyok ahhoz, hogy ne írjam le, de 25 és 30 között. :) És Zalaegerszegen vizsgáztam.
2014. febr. 2. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!