B-s jogsin kívül milyen jogsitok van még? És érdemes volt letenni? Használjátokis az életben?
Figyelt kérdés
lányok válaszai is érdekel akik nem azért tették le,mert azzal dolgoznak pl.soförként.2014. jan. 22. 17:02
1/10 cicwarek válasza:
Nem. Ha hivatásos akarsz lenni, akkor (majd) igen.
2/10 anonim válasza:
Azért elég kevesen vannak akik százezreket tolnak bele jogsiba, csak azért hogy meglegyen.
B,C,E van. Ezzel dolgozom.
3/10 anonim válasza:
Korlátlan A-m, és B kategóriám van. Megcsináltam egyszerre 17 évesen,de kb. 21 éves korom óta nem motorozok. Majd a kapuzárási pánik idején veszek egy choppert! :D
4/10 anonim válasza:
B és A korlátlan, bár utóbbit csak jó időben " használom ki ".
6/10 A kérdező kommentje:
Szia utolso válaszolo! Nő vagy? és mire használod ezeket a kategoriákat? mindre szükséged van a munkához? megérte annyi pénzt belefektetni ebbe?
2014. jan. 23. 13:02
7/10 anonim válasza:
A,B,C,D,E-m van.Ezekből már csak az A-t,és a B-t használom.Régebben dolgoztam kamionsofőrként,majd buszsofőrként is.
8/10 A kérdező kommentje:
és már nem dolgozol? Nem érte meg a fizu,igaz? mert pl a kamionozás is a család rovására mehet.
2014. jan. 24. 00:15
9/10 A kérdező kommentje:
targoncás jogsit is szeretnék de azt nem tom minek,csak ugy. hátha esteleg később kell. Bár lehet ez nőtől szokatlan :)
2014. jan. 24. 00:17
10/10 anonim válasza:
A1, A2, B. (M-mel kezdtem) Kihasználom mindegyiket, azért tettem le, mert "szükségem volt" rá.
21F
Anyámnak van A, B-je, használja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!