Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi történt volna pontosan, ha...

Mi történt volna pontosan, ha durrdefektet kap itt az autós a videóban 200nál? Érdekel pontosan mit láttunk volna!

2014. jan. 9. 22:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Oké, akkor hülyeséget írok :)

Még jó, hogy a nagy hülyeségek bepötyögése közben kikerestem a KSH 2012-es statisztikáját:

[link]

38. oldal:

Járművezetők hibájából bekövetkező balesetek 2012ben: 13877, amiből a sebesség nem megfelelő alkalmazása miatt 4375 baleset történt, de!! ebből csak 127 volt az előírt sebesség be nem tartása, tehát az abszolút gyorshajtás. Gondolom a matek meg, ez 2.9%. Az összes többi, az relatív gyorshajtás volt a megengedett sebességen belül.

Király mi? Mennyi hülyeséget összehord ez a q**va KSH...

Azt sehol nem írtam, hogy védem ezt a videóban szereplő címeres ökröt. Szerintem megérdemelte volna, hogy a leállósávon tarkón lőjék.

2014. jan. 10. 09:04
 12/13 anonim ***** válasza:

És mi van ha 200 - zal megy? Itthon szabálytalan, de pl. Németországban hétköznapi dolog, ott nincs durrdefekt?

Persze a leállósávos akció nem menthető, az ökörség. De amúgy nem olyan nagy dolog az a 200 km/h.

2014. jan. 10. 19:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Az F1-es autó ilyenkor elkanyarodik 90 fokot, és még pörögni is kezd. Pedig azok elég stabil autók, meg ügyes sofőrök.

Annak idején Apám futózott gumikat hasznát a Wartburgon. Amikor megpakolta és még futót is húzott, kapott első durrdefektet, úgy 50-nél. A Wartburg átcsellent a szembejövő oldalra, de sikerült meg szelídíteni, megúszta az öregem.

Szóval a durrdefekt még 50km/h mellett is veszélyes.

2014. jan. 24. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!