Sokak szerint miért sz*r a Suzuki Swift?

azoknak felel meg a swift akik igénytelenek és soha nem ültek még normális kocsiban, és ha nekik megfelel az a fostalicska akkor nem is fognak sosem.
olyan mint a putris cigóknál, nekik jó a szarszag sose fognak kitörni a putriból, de nem is akarnak mert megfelel nekik.
a suzuki fanok egy külön állatfaj.

15-ös Köszönjük Emese! Azok szidják így a Suzuki-t akiknek még autóra sem telik... maximum egy pizzafutár által is már leselejtezett robogóra. (egyébként drágább autóból nem szokás fikázni, ezt észre vettem)
Suzuki, azoknak jó akik kevés pénzből nem akarnak nagyzolni, rázni a rongyot a szomszéd előtt. Azóta már nekem is sokkal jobb autóm, mivel bejött egy jó kis állás, de egyáltalán nem gondolom, hogy igénytelen aki Suzukival jár. A főiskolás éveimre pont tökéletes autó volt, nem kellet sokat költeni rá, ebből elvitt mindenhová, sőt még szex is volt benne (és még szórakozni is jutott pénzem), és nem utolsó sorban nem késtem le az óráimat a BKV csúszásai miatt, csak akkor, ha másnapos voltam... és én szerettem, sosem féltem, hogy beindul-e majd a téli reggeleken, mert mindig beindult ;)
De ezt egy ilyen tuskónak magyarázhatom.

Nemtom gyerekek.
Olvasok jót is rosszat is. De én sok szuzit hajtottam. Szervóst is, és nem szervóst is. Szerintem ennek a szuzukinak ez a szervó dolog nem jött be. A nem szervósnak mindig könnyebb volt a kormánya. Jó állóhelyben is ugyan olyan volt tekerni mint menet közben de pont ez volt a baj. Mivel a kresz is, a biztonságos üzemeltetés, és a józan paraszti ész is tiltja hogy állóhelyzetben tekerjük a kormányt, így én nem, vagy csak szökő évente kerülök olyan helyzetbe hogy ez hátrány legyen. Direkt nem választottam szervós szuzit mikor saját kocsit kellet vennem. Szervósnak menet közben idegesítően nehéz tekerni a kormányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!