Sokak szerint miért sz*r a Suzuki Swift?
Vegyél jobbat, ha igényeid vannak.
Egyébként nincs semmi baj a swinyóval.
Azért szar mert úgy kell vadászni hogy legyen egy olyan eladó Suzuki amiben egy kib@.szott szervó van.
Én majd 1 év múlva szeretnék kocsit venni és megnéztem h mi a kínálat. Hát vmi siralmas...Igaz h van 1 évem de csak reménykedni tudok hogy akkor pont lesz egy olyan jó áron amiben legalább szervó van. Klímáról nem is álmodozok.
Itt nagy keveredés van... Egy autó minőségének semmi köze ahhoz, hogy a tulajdonosa hogyan vezeti.
Amúgy a régi swift kifejezetten jó volt. Fapados volt, de cserébe olcsó és megbízható.
Az új swift a maga nemében ugyan úgy fapados, de már messze nem olcsó (sőt...) és nem is olyan megbízható, mint a régi és a fenntartási költségei sem olyanok, mint anno egy régi swiftnek.
Első generációs swiftek nem éppen jók biztonság szempontjából. Az újkor Trabantjának mondják pont ezért.
Az viszont, hogy az újakra is ráhúzzák ezt csak tudatlanságról ad tanúbizonyságot.
Megmondom miért szar: Süvít be a levegő az ablakok illesztéseinél, akkora a menetzaj, hogy ordítani kell a melled lévőhöz, menni nem megy, hibája nyomod, szétrázza az agyad, és még biztonságosnak se biztonságos, és párásodik az összes ablak, mert még pollenszűrő sincs benne.
És még sorolhatnám.
Ja és faternak ilyen autója van. HA TEHETEM, nem suzukit fogok választani. És ebben nincs semmi menőzés meg hasonlók, csak egyszerűen szeretnék egy halk és ilyen idegesítő hibák nélküli autót.
Egyébként A-ból B-be megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!