Hogy beszéljem le a barátnőmet a jogsi szerzésről ha egyszer nem megy neki?
19-es: láttál már tanulóvezetőt aki majdnem elütött a zebrán egy babakocsit, kb. padlógázzal, még csak meg sem próbált fékezni vagy manőverezni? Én igen. Zengett a város a dudálástól, szidta mindenki az anyját.
Na az ilyenek pontosan azok közül kerülnek ki, akiknek "többet kell gyakorolnia".
Lehet hogy idővel megtanul véletlenül normál körülmények között biztonságosan vezetni, de az első fagyott útszakaszon beáll az árokba.
Hogy az oktató nem tanítja jól? :D
Létezik olyan ember, akinek meg kell tanítani, hogy piros jelzésen nem megyünk át?
Lehet az én logikámmal van a baj, de ha arra képtelen, hogy meghatározott jelzésre utat adjon, akkor egy egyszerű zebránál tarolni fog...
Végül is lehet, igazad van. Viszont akkor máris eljutottunk ahhoz a sofőrhöz, aki vészhelyzetben ahelyett, hogy manőverezne, visítva elengedi a kormányt.
Gyakorlat ide vagy oda, jó vezető sosem lesz belőle.
Engem is érdekelne, hogy sikerült-e neki.
Érdekes módon velem pont fordítva volt. Nagyon bizonytalannak éreztem magam, és kértem az oktatómat, hogy plusz órákat vehessek. (Egészen konkrétan 10 plusz órám is volt). Mindezt úgy, hogy az oktató azt mondta nincs rá szükségem. Elsőre átmentem, pedig soha egyetlen vizsgám előtt sem izgultam úgy mint a forgalmi vizsgám előtt. Mindenki azt mondja, hogy nagyon jól vezetek, pedig én nem úgy érzem még most sem.
Mondjuk azzal tisztában vagyok, hogy nálam sokkal rosszabbak is vannak az utakon. (akiknek egyébként nem adnék jogsit, mert még magamnak se biztos, hogy adtam volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!