Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy beszéljem le a barátnőmet...

Kismutyesz_ kérdése:

Hogy beszéljem le a barátnőmet a jogsi szerzésről ha egyszer nem megy neki?

Figyelt kérdés
Tegnap bukott meg 5. alkalommal. Nem tud egyszerre több mindenre odafigyelni. Volt már olyan, hogy át ment a piroson, az oktató rántotta el a kormányt, ő fékezett különben gond lett volna. Félek, hogy egyszer ott hagyja a fogát amikor senki nem lesz vele, hogy segítsen neki. Tegnap azért bukott, mert valamilyen kereszteződésnél nem nézett jobbra és balra. Apróbb dolgokon csúszik el. Minden áron akar jogsit, de eléggé kockára teszi a testi épségét.
2013. nov. 30. 02:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

19-es: láttál már tanulóvezetőt aki majdnem elütött a zebrán egy babakocsit, kb. padlógázzal, még csak meg sem próbált fékezni vagy manőverezni? Én igen. Zengett a város a dudálástól, szidta mindenki az anyját.

Na az ilyenek pontosan azok közül kerülnek ki, akiknek "többet kell gyakorolnia".

Lehet hogy idővel megtanul véletlenül normál körülmények között biztonságosan vezetni, de az első fagyott útszakaszon beáll az árokba.

2013. dec. 2. 08:58
 22/28 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne hogy a súlyos balesetek többségét, köztük a zebrán gázolást is , a magukat profinak gondoló elsőre a vizsgán átmenő emberek követik el, nem azok akik 4 x megbuknak, mert azok később sokkal óvatosabbak megfontoltabbak lesznek. Nem tudni a szituációt ,lehet csak lefizetésre vár a vizsgabiztos, lehet az oktató nem tanítja jól és egy iskolaváltás segítene (ismerősi körben is ez volt a megoldás 3 bukás után) De ha pénze engedi váltson sulit vegyen még sok plusz órát és amikor már tökéletesen megy minden ,csak akkor vizsgázzon.
2013. dec. 3. 19:17
 23/28 anonim ***** válasza:

Hogy az oktató nem tanítja jól? :D

Létezik olyan ember, akinek meg kell tanítani, hogy piros jelzésen nem megyünk át?

Lehet az én logikámmal van a baj, de ha arra képtelen, hogy meghatározott jelzésre utat adjon, akkor egy egyszerű zebránál tarolni fog...

2013. dec. 3. 19:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen ,mert a kocsi kezelése és sávban tartása még annyira leköti a figyelmét ,hogy észre sem vesz ilyesmit. Majd ha automatikusan meg a pedálkezelés és a kormányzás akkor marad figyelem a lámpára is.És arra is ,hogy a lényeges infókat kiszűrje a rengeteg lényegtelen közül. . Ehhez kell az idő, kinek több kinek kevesebb. Egy jó oktató látja ezt és nem is engedi vizsgázni a tanulót amíg nincs kész rá, mert a sorozatos kudarc csak félénkebbé és bizonytalanná teszi. .
2013. dec. 3. 19:50
 25/28 anonim ***** válasza:

Végül is lehet, igazad van. Viszont akkor máris eljutottunk ahhoz a sofőrhöz, aki vészhelyzetben ahelyett, hogy manőverezne, visítva elengedi a kormányt.

Gyakorlat ide vagy oda, jó vezető sosem lesz belőle.

2013. dec. 6. 13:31
 26/28 A kérdező kommentje:
Le beszélni szerintem nem fogom tudni. :/
2013. dec. 6. 14:10
 27/28 anonim ***** válasza:
Meglett a jogsi azota?
2014. szept. 25. 17:03
 28/28 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne, hogy sikerült-e neki.

Érdekes módon velem pont fordítva volt. Nagyon bizonytalannak éreztem magam, és kértem az oktatómat, hogy plusz órákat vehessek. (Egészen konkrétan 10 plusz órám is volt). Mindezt úgy, hogy az oktató azt mondta nincs rá szükségem. Elsőre átmentem, pedig soha egyetlen vizsgám előtt sem izgultam úgy mint a forgalmi vizsgám előtt. Mindenki azt mondja, hogy nagyon jól vezetek, pedig én nem úgy érzem még most sem.

Mondjuk azzal tisztában vagyok, hogy nálam sokkal rosszabbak is vannak az utakon. (akiknek egyébként nem adnék jogsit, mert még magamnak se biztos, hogy adtam volna)

2014. dec. 31. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!