Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha nem előztem meg a bajor...

Ha nem előztem meg a bajor márkát az gáz?

Figyelt kérdés
Hegyvidéken lakom, vagyis eléggé kanyargós útszakaszok vannak erre felé. Tegnap haladtam az egyik város irányába a tetves, barom, gennyláda Suzukival, és egy kanyar után utol értem a bömöst, aki 50-60 km/h-tól a fenének nem ment többet lakott területen kívül. Amikor előzni akartam a kisebb egyenesekben, nem tehettem, a hosszú egyeshez érve város előtt, meg nem mertem belefogni (arra gondoltam, hogy visszaelőz és elém fordul, aztán kiszáll belőle 5 db barna 4 ajtó szerkény). Lehet, hogy én vagyok túl szerény vagy beszari....

2013. nov. 11. 20:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Akkor piszmogj mögötte 50-el hazáig,de lehet akkor azért rág be hogy miért követed :D Egyébként mégis hogy állítana meg? Ha főúton elédáll ,amíg kiszáll te kikerülöd ,közben el is ütheted ,mivel az életedre tör és jogos önvédelem,vagy nyomsz egy hátramenetet és röhögsz rajta, ahogy szalad utánad. Leszorításnál meg alap ,hogy nem hagyod magad és nem hajtasz árokba hanem befékezel és ha kell a másik kocsi sarkának nekimenve lepördíted az útról. Egy kisautó jó technikával egy kisteherautót is leperdít az útról.
2013. nov. 15. 16:02
 22/22 A kérdező kommentje:
Ha ilyet merészelek tenni, akkor meg rasszizmusért életfogyt a Csillagba, fordított esetbe semmi probléma mert én voltam a barom, mert "kötözködni" mertem.
2013. nov. 16. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!