Ha nem előztem meg a bajor márkát az gáz?
Figyelt kérdés
Hegyvidéken lakom, vagyis eléggé kanyargós útszakaszok vannak erre felé. Tegnap haladtam az egyik város irányába a tetves, barom, gennyláda Suzukival, és egy kanyar után utol értem a bömöst, aki 50-60 km/h-tól a fenének nem ment többet lakott területen kívül. Amikor előzni akartam a kisebb egyenesekben, nem tehettem, a hosszú egyeshez érve város előtt, meg nem mertem belefogni (arra gondoltam, hogy visszaelőz és elém fordul, aztán kiszáll belőle 5 db barna 4 ajtó szerkény). Lehet, hogy én vagyok túl szerény vagy beszari....2013. nov. 11. 20:20
11/22 anonim válasza:
Ha 50-60-al ment, akkor 99,9%, hogy azért ment 50-60-al, mert annyival akart menni és nem fog egy őt megelőző autó után hajtani.
12/22 A kérdező kommentje:
9-es. Ezzel azt karom kifejezni, hogy aki Szlovákiába vásárol full extrás BMW típusú gépjárművet, pluszba besötétíti az ablakokat, és rendszeren Magyarországon használja a kocsit, annak nagyon valószínű, vaj van a füle mögött. Bár vannak üdítő kivételek persze, és annak lehet örülni. De mint már írtam, én is Suzukát hajtok, de inkább nem kötekedek velük, mert ott törnek ketté, ahol a legvastagabb vagyok. :D
2013. nov. 12. 13:21
13/22 anonim válasza:
Szerintem meg abból, hogy 50-60-al ment, ahol lehetne gyorsabban is, inkább arra lehet következtetni, hogy nincs helyismerete, nem tudja fejből hogyan jönnek a kanyarok, tehát nem odavalósi. Ezzel nem azt mondom, hogy biztosan echte tót, de megvan az esélye, hogy nem okosban van neki szlovák rendszáma, hanem szlovák állampolgár.
14/22 anonim válasza:
ma 13:21
Jah, akkor megnyugodtam, mert én SK állampolgár vagyok, csak nem sötét BMW kocsim van.:D
L
15/22 anonim válasza:
Ja akkor a te felfogásod szerint ha megelőzöl egy ilyen kocsi akkor az megharagszik leállít és agyonver?XDXD az jó mert az egyik rokonomnak is egy bmw-e van az is sötétített és egy normális ember.
16/22 A kérdező kommentje:
Nem véletlen nálam ez a beállítódás, mert sokszor látom ám a faluba meg a szomszédba, hogy azok a braunmanok már letettek a Zsiguliról és átnyargaltak magasabb szintre. Persze azok, akiknek uzsorából, drogból, meg kuvából származik a "jövedelme", amit aztán a bótcsákban fehérít ki. Na azok nem kis darab pacákok, akikel együtt dolgozik. Ez lehet az oka
2013. nov. 12. 21:02
17/22 Szálab válasza:
Igen, gáz. Ha nem mutogatsz, anyázol-csapkodsz látványosan akkor még a bekólázott Hummeresektől sem kell tartani.
Bár valahol megértelek, mert futottam már bele baromba én is, az mondjuk régebbi e mercivel volt.
18/22 anonim válasza:
Bexari vagy az itt a baj :D Én soha nem gondolkodom azon milyen kocsi amit meg kell előzni, ha lassan megy és van lehetőség akkor előzök. Nagydarab ember meg nagyot esik, én nem ijedek meg az ilyenektől.
19/22 anonim válasza:
És gondolod, hogy azok a dakoták azzal fogják a bizniszüket veszélybe sodorni, hogy az őket megelőző autósok után hajtanak, eléjük vágnak, kiszállnak, és agyonverik?
20/22 A kérdező kommentje:
Sajnos vannak ilyenek, ha be van szippantva, bármi kitelik ezektől. És ha betépett, még nem jelenti azt, hogy csak úgy padlógazzal megyen, hanem szépen lassan, óvatosan míg valami el nem durrantja az agyát. Ilyenkor előkerülhet a sokkoló, vipera, pillangó, bézbollütő stb stb különböző nyalámságok.
2013. nov. 13. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!