Miben nyilvánul meg az, hogy valaki szarul vezet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 23:54
1/4 anonim válasza:
Nem vagy nehezen tudja sávban tartani az autót, gondot okoz neki a kocsi pontos irányítása, nem tud tartani egy közel állandó sebességet országúton, nem tudja felvenni a forgalom ritmusát, nem tud parkolni... És még van pár dolog amitől valaki rossz gépjárművezető lesz.
2/4 anonim válasza:
Kiszámíthatatlanul közlekedik. Például: nem használ irányjelzőt, hirtelen hajt végre sávváltásokat.
3/4 anonim válasza:
Balesetet okoz vagy baleseti helyzeteket vált ki amit másnak kell megoldania.
4/4 anonim válasza:
Nem uralja az autót, bizonytalan. Nem bírja a svában tartani az autót, nincsenek határozott mozdulatai. A lámpánál vagy satuval áll meg, vagy 5 kilométerrel előbb már el kezd lassítani.. A parkolás számára ismeretlen fogalom. Nem mindig lája át a helyzetet, elfelejt, vagy nem úgy csinál dolgokat ahogy kéne, pölö: Sávváltásnál nem néz a tükörbe, nem indexel. Nem bírja eldönteni egy forgalmi szituációban, hogy ki megy először, majd utána, és hogy ő mikor mehet, kb. ledermed. Tudom hogy ez gonosz lesz, de a fiamnál is vártam ilyen hibákat. És egyszerűen sehogy nem bírtam megfogni a gyermekemet, pedig napi szinten együtt mentünk, és ő vezetett. Amikor először beültem mellé, úgy kezelte a 3 napja kapott kocsiját, mintha több éve vezetne. Ámultam és bámultam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!