Miért olyan bunkó néha 1-2 autós, hogy képes mellém bepréselni magát? Vagy velem van bajuk?
Van egy kereszteződés, én balra kanyarodok, el kell engedni a szembe jövőket, de nem csak akkor, elég, ha T kereszteződés és balról illetve jobbról is elsőbbség adásom van. És behúzódok balra ugye a sáv közepére amennyire tudok, de azért betudjon kanyarodni egy autó tőlem, de a mögöttem lévő jobbra menne, és képes mellém bepréselnie magát, centiken múluk, de próbálja a kocsiját mellém benyomni.
Most miért?
Nem vagyok egy láma! az első adandó lehetőségnél kifordulok, nem bénázok ott! De ilyen 1 0mpet nem bír egyik-másik várni. Ők se tudnának kimenni, baleset okozása nélkül!
Miért? velem van bajuk?
Megbeszélhetjük persze, és nyilván sikerülne is összeverned engem. Lévén, hogy 62 kg vagyok és 177 cm, szóval nem egy izompacsirta.
De attól, hogy sikerülne engem ahogy említetted egy 20 l-es szemeteszsákba becsomagolnod, az IQ szinted még ugyanúgy 50 alatt lenne, mint ez előtt az igen "hősies" tett előtt :)
A te iq szinted se lehet magasabb, mert nem értem mit vergődsz.
Én csak rendezném veled az ügyet, talán el kellene néznem, h ok nélkül kötekedsz?
Az meg külön szánalom, h itt vered magad a neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!