Szerintetek az ilyen részegtáblák bevezetése csökkentené nálunk az olyan baleseteket, mikor az autós az úton "szlalomozó" részeget üt el? (Kép lent)
Szerintem hatalmas szuveneritásként tekintenének ezekre a táblákra, és menne belőle az üzletelés aki hozzá akar jutni
Rám nem vonatkozna ez, minek néznék rá?
Igazából nem kell ilyen tábla - ezt is magában foglalja a "lakott terület kezdete" tábla... :P Én ezért tartom be jó közelítéssel az ötvenet, mert a pocsolyarészegek, a labdázó kisgyerekek meg az önfeledt kerékpárosok - legalábbis meglátásom szerint - mindannyian az én lökhárítóm alá akarnak befeküdni. Biztos érdekli őket a hűtő, a lengőkarok meg a katalizátor.
#2 - pedig az autósnak (illetve a motorizált járművel közlekedőnek) kell a "hülyékre", azaz azokra akiket nem kötelez semmi az alapvető szabályok ismeretére sem, figyelni. Ilyenek a bringás és a gyalogos, sőt a legveszélyesebb, az elektromos kerékpáros is.
Egyeske, mi az a "szuveneritás"? Van szuvenír (ajándék), meg szuverenitás (államok önrendelkezési joga), "szuveneritás" nincs. Ha nem mennek az idegen eredetű szavak, használj más szót, mert így csak kiröhögteted magad.
Amúgy poénnak jó ez a tábla, de alapvetően a részeg emberek esetében tipikus gázolásos balesetek inkább abból erednek, hogy valaki lakott területen kívül elalszik az úton és átmennek rajta - ergo minden utat tele kellene szórni e táblával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!