Mennyibe kerül ma egy b-c kat jogsi mindennel együtt és úgy hogy elsőre minden sikerül, és iskolától függetlenül?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 20:28
1/6 anonim válasza:
Egy használható C kategória az önmagában 330 000 környékén indul (tokkal vonóval).
A B kategóriára már írnak azok árat, akik azokat a kérdéseket írják ki hetente kétszer, hogy " Megjön e a jogsim a héten?", " Nektek mennyi idő alatt jött meg a jogsi?" stb.. ők napi árat tudnak erre mondani. :)
2/6 anonim válasza:
csütörtökön megyek vizsgázni nem vettem plusz órát kb 150 E- de ebbe benne van az orvosi is meg még hozzászámoltam az okmányirodát is
3/6 anonim válasza:
Nekem 2004 ben mindennel együtt 80 volt
C jogsi 2005 ben 130 ezer
E jogsi 2005 ben 70 ezer
D jogsi 2008 ban 160 ezer..
Nem bántam mag hogy mindenre meg csináltam . Igaz hogy csak a Buszt és a Trolit használom az egészből. :D
Nevetséges milyen árak lettek és azért 2008 nem olyan rég volt meg 2005 sem! :P
4/6 anonim válasza:
Nem tudjátok véletlenül, hogy a B-C-re az orvosi mennyibe kerül?
5/6 anonim válasza:
5-9000 között, attól függ hol csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!