Hogy viselnék az autósok ha hozzájuk vágnának (úgy értem a kocsijukhoz) valami kemény tárgyat bosszúból, mert mellékutakon, de fő utakon is a gyorshajtás miatt a nagyobb pocsojákból cunamit csinálnak a járókelőkre?
Ha ilyen osmányul romlott az autósok morálja, akkor én minek foglalkozzak azzal, hogy ilyen bosszúálló akarok lenni?
Egy olyan kis utcába ahola járda csak 1 méter széles onnan hova meneküljön a járókelő? Azt már nem is mondom, hogy a gyerek a babakocsiba szabályos hidegzuhanyt kap.
Legközelebb nyilván még gyorsabban menne és igyekezne jobban célozni. A helyi önkormányzat lehet a közút kezelője, be kellene jelenteni, hogy a vízelvezetés/út kívánnivalót hagy maga után.
Amúgy a pocsolya mélységétől is függ, milyen magasra szökik, egy nagyobbat 50-el méterekre lehet 'küldeni'. Én inkább szoktam lelassítani ilyen esetben, tekintve, hogy magamnak se kívánnám a fürdést. Babakocsinál meg végképp.
Dee a rendőr hülye és és marhamód lusta. Tapasztalatból tudom, hogy csak akkor képesek mozdulni, ha már vér folyik.
Egyébként nem csak a csecsemő nem szereti a vizet késő ősszel az utcán a nyakába kapni. Lehet te ezt nem tudod megtenni de én közölni szoktam az autós felebarátaimmal, hogy tessék kiszállni, mert szeretnék vitázni vele a kreszről. Erre ők megijednek, mert még sohasem hallottak a KERSZről, majd még gyorsabban elmenekülnek.
(És a rendőr kis ívben veszi a balkanyart, megkülönböztetőjelzés nélkül, az örs előtt, 60al lakott területen belül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!