Megbüntettek, de nem fizettem (gyorshajtás! ) kaptam egy behajtási papírt, mit tegyek? Egyedüli kereső, GYED-ből.
Nem én vezettem, nincs is jogsim, de tudom, hogy ez nem mentesít a fizetés alól. De!!! 90.000.- nagy pénz, és egyedüli kereső(GYED!)Ha akarnám sem tudnám egybe kifizetni. Azok válaszát várom, akik már jártak így. Aki vezetett éppen életet mentett? sikerrel! Fél éve történt a gyorshajtás.
Gyedből vonhatják-e egybe? Tudok részlet fizetést kérni?
most már teljesen mindegy. amikor megkaptad a közig. eljárásról szóló papírt, akkor kellett volna beslattyogni a rendőrkapra, vagy felhívni őket, hogy ez a szitu.
egyébként sem érdekli őket, hogy nem Te vezetted, mert objektív felelősség van, pont az ilyen "neménvezettem" storyk miatt...
amúgy meg max. fél éves haladékot adtak volna, ami alatt összeszedhetted volna a pénzt. kedvezményt nem adnak senkinek.
egyébként ha nincs jogsid, hogyhogy Te vagy a tulaj/üzembentartó?!
Tanulj meg vezetni, és ne szabálytalankodj. A keresett pénz fordítsd további tanulásra, és a gyerekeid nem fognak megsérülni a kocsidban. A legtöbb gyerek a kocsiban sérül meg míg apuka, anyukája vezet.
Azt meg fizesd ki úgyis behajtják rajtad, elviszik az autódat és járhatsz gyalog a gyerekkel.
"Tanulj meg vezetni, és ne szabálytalankodj." nem ő vezetett nincs jogsija miért tanuljon meg vezetni?
"A keresett pénz fordítsd további tanulásra, és a gyerekeid nem fognak megsérülni a kocsidban."
ez hogy függ össze? nem sérültek meg a gyerekei a kocsiban. miért tanuljon? dolgoznia kéne nem tanulni.
"A legtöbb gyerek a kocsiban sérül meg míg apuka, anyukája vezet." ez egész egyszerüen nem igaz.
elveszik az autóját és járhat gyalog a gyerekekkel?
nem fogják elvenni az autóját mert az ő tulajdona. továbbra is gyalog fog járni a gyerekekkel mert ismétlem nincs jogsija.
szerintem egy időre tegyél le a könnyűdrogokról.
esetleg éber állapotban irj választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!