Fogok kapni csekket, vagy megúszom?
Figyelt kérdés
Üdv! Mai nap lehet lekaptak trafival, de nem biztos. Épp 50 helyett 70-75-el mentem, de egy kamion mellett, szóval takarásban voltam. Amikor kiértem a kamion mellől akkor voltam a traffis autóval egyvonalban.A rendőr egyedül volt és újságot olvasott a kocsiban és nem nézte a trafit2013. okt. 4. 16:45
1/3 anonim válasza:
A trafi automatikusan mér, elég ha újságot olvas mellette a rendőr.
Mivel nem láttam az esetet, így nehéz megmondani, hogy lekaptak-e téged. De ha tényleg úgy van, hogy a kamion takarásában voltál és csak a rendőrautóval egy vonalban jöttél ki a kamion mellől, akkor szerintem nem tudtak bemérni.
Az új trafik már sokszor 1-2 km-re mérnek a mérés helyétől, szóval bármi lehet.
2/3 anonim válasza:
Egyvonalban voltál a traffis autóval... és majd elmentél mellette, nem? Ha pedig elmentél mellette, akkor meg simán bemért... De ahogy előttem is írták, helyzettől és szituációtól függ.
3/3 anonim válasza:
Függ a szitutól,igen,de szerintem szerencséd volt. Hacsak nem már akkor is 75 el mentél,amikor nem voltál még takarásban. Mert akkor már simán bemér.
Egyébként pedig jogos lesz ha kapsz csekket,50 helyett 75 el? Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!