Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Forgalmi bukása után érdemes-e...

Forgalmi bukása után érdemes-e órát venni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, h ha nem veszek órát, akkor sz..etebb lesz-e a vizsgabiztos, esetleg még az oktató is?

Nem a kocsikezeléssel volt a baj, hanem, h szétszórt f..z voltam, így tehát fejben sztem elég lenne átgondolni a szitukat,

csak hát ha sz..metebbek lesznek, akkor talán érdemes lenne.

Előre is köszi a véleményeket, tapasztalatokat.

#vizsga #forgalmi #plusz óra...
2013. szept. 20. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
úgy tudom h bukás után kötelezően elő van írva egy minimális óra szám amit teljesíteni kell és utána mehetsz megint vizsgára. Ha a kötelezőt teljesítetted utána még persze vehetsz plusz órát. két és fél éve nálam ez így volt.
2013. szept. 20. 21:23
 2/14 acelsziv ***** válasza:
100%
talán beszéld meg az oktatóval, hol voltál gyengébb és gyúrjatok rá arra a területre. Érdemes. Csak elméleti tudással nem lehet egy gyakorlati dolgot keresztülvinni. A gyakorlat azért van, hogy a dolgok beivódjanak a kezedbe és a lábaidba.
2013. szept. 20. 21:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem kötelező azt mondta az oktató.
2013. szept. 20. 21:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Otthon gondoltam gyurok ra, agyban kell jobban ott lenni, ott volt baj, rohej, h min buktam el.
2013. szept. 20. 22:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem jobb, ha totál kezdőként nem hagysz ki heteket vizsga előtt... Én tuti vennék órákat (ahogy vettem is), pedig nekem is agyban kellett rendbetenni dolgokat... De attól még pár óra gyakorlás jót tett. (Igaz, azt lehet óra nélkül is, bár kockázatosabb.)
2013. szept. 20. 23:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudok gyakorolni kevesbe forgalmas helyen, tenyleg nem erzem, h attol jobban fog menni.
2013. szept. 21. 02:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Én nem vettem ezért órát. Bár nagyon tetszett az oktató Casio-ja,inkább a mobilomon tájékozódtam.

A vizsgabiztos így is szemét volt,mert egyszer sem kérdezte meg mennyi az idő. :D

2013. szept. 21. 15:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jó vagy 7-es, tesóm is elsütötte ezt a poént, de valahogy nem jött az a besz*rok a nevetéstől érzés, lehet, h az én hibám, de majdcsak vkinek bejön. Az is lehet, h haverom hibája, aki sokszor nyom hasonló sz*r poénokat (ő ezt be is vallja, azért nyomja, h ha egyszer jön egy jó, akkor még jobban üssön az).
2013. szept. 21. 16:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Gondold át mit írsz és mit kérdezel,akkor nem fognak xar dumával traktálni. Hüle kérdésre hüle válasz.

Ha így kérdeznéd: Gépjárművezetői forgalmi vizsgám sikertelen lett. Érdemes-e városi vezetésből plusz oktatási órákat kérnem,gyakorlás céljából?

Vagy valami hasonló..

2013. szept. 21. 17:15
 10/14 A kérdező kommentje:

Jó, mindegy, ha lepontoznak azért tudd, h nem én voltam.

4-ből egy hülye belefér sztem, a többiek levágták a dolgot, te nem, mindegy, ezt ilyen kötözködős, erőltetett poénnak érzem részedről.

2013. szept. 21. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!