Honnan tudok venni motoros ruhát?
Protektoros dzseki,kesztű
Sűrű szövésű nadrág
Bukósisak,magas szárú cipő?
Motoros boltok, net, használtcikkes piac/oldalak.
Milyen motorra kell, illetve mi az elképzelés az anyagára?
Sisakból mindenképpen újat, lehetőleg olyan helyen ahol van lehetőség felpróbálni. Az eladó fog tanácsot adni: a bélésnek jól körbe kell fognia a fejedet, újkorában kicsit lehet szorosabb, mert engedni fog. Én a fix állrészű sisakokat javasolnám mindenképpen, azokon belül pedig érdemes minőségi darabokat nézni. Ugye szokták mondani, hogy csak annyit költs sisakra, amennyit megér a fejed.
A dzseki, a nadrág meg a kesztyű: a lényeg hogy zárják a szelet. Nagy különbség van a nyári, a 4 évszakos meg a hidegebb időre tervezett holmik között, érdemes átgondolni mit is szeretnél. Az sem mindegy, hogy bőr vagy cordura.
A sűrű szövésű nadrágra visszakanyarodva: a farmer és egyéb utcai viseletek nem "játszanak", ha nem robogóról van szó, akkor inkább felejtsd el.
Magasszárú cipőnek megteszi valamilyen bakancs is kezdésnek, de jó ha fogja a bokádat. Én félcipőben estem le a motorról júniusban - mármint nem adta meg az autós az elsőbbséget, átrepültem a motorháztető felett - sikerült talpra érkeznem, de 2 napig alig tudtam járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!