Miért ennyire nehéz legalább kettőt villantani?
Figyelt kérdés
Ezerszer lerágott csont,körforgalomból kijövet miért olyan nehéz legalább kettőt kivillantani,hogy a másik járművezetőt ne szivassuk meg? Fontosabb az üdítőbe pont akkor beleinni,vagy a telefont szorongatni mint a másik sofőrt tájékoztatni? Szóval az a véleményem,baxxa meg az ilyen..2013. szept. 4. 17:41
1/6 anonim válasza:
Hogy értve kettőt villantani? Reflektorral? Miért nem jó ha indexel?
2/6 anonim válasza:
Kettőt villantani, az indexszel.
Igazából én annak örülnék, ha időben elkezdenének indexelni, és bőven a kijárat után lekapcsolni. Hogy közben mennyit villog az nem érdekel.
De ennél rosszabb amikor végig kint van az indexe a csávónak, de nem hajt ki, te meg majdnem belemész, mert a barom akkor vág be eléd.
3/6 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mi ebben olyan bonyolult vagy megterhelő, de tényleg sokan nem indexelnek körforgalomból kihajtás előtt. Ez egyébként gyalogosként is baromi zavaró, mert bár többnyire elsőbbsége van a gyalogosnak a zebra miatt, mégsem árt tudni, ki fog kihajtani.
4/6 anonim válasza:
Körforgalomnál gyalogosnak mindig elsőbbsége van. Nem kell oda zebra, elvégre egy másik útra lekanyarodsz.
Indexelni meg nem csak ott felejtenek el. Párhuzamos közlekedésnél, álló helyzetből elindulásnál, stb.
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló,gondolom érted miről akartam írni,csak nem megfelelően fejeztem ki magam nem megfelelő szóval.. Elismerem.. De ha Te ezt vágtad le a kérdésemből,akkor Te csak nyugodtan villogtass a reflektoroddal..
2013. szept. 5. 16:02
6/6 anonim válasza:
Az szép, elismered, hogy te nem fejezted ki magad jól, de azért én vagyok a hülye.
Na ezért tart itt a vezetési morál.
BOCS HOGY MEGKÉRDEZTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!