Autópályán miért természetes, hogy a belsősávban a luxusautók 160+-al száguldanak?
Figyelt kérdés
Én sosem vezetek gyorsan, sőt autópályán sem megyek túl gyakran, de egyik nap a főnökömmel mentem és a belsősávban átlagosan végig 160-al ment, alkalmanként gyorsabban és ha valaki nem húzódott le akkor rá is dudált, de általában mindenki lehúzódott, sőt egyszer-kétszer minket is "letoltak" mert lassú volt nekik a 160.
De ahogy néztem mindenki tudta a dolgát mikor utolérte őket egy-egy luxusautó és el is engedték őket.
Számomra érdekes,hogy 130 a megengedett és elég sokan túllépik ezt a határt, s ugyan nekem új volt, de a többi autóst nézve nekik nem.
Ennyire nem számít a büntetés nekik?Kapnak egyáltalán?
2013. júl. 18. 12:49
11/13 anonim válasza:
Hát szerintem sok főúton a 90 is túl alacsony.
12/13 anonim válasza:
Az A5-ös lány vagyok: Én eddig még nem kaptam büntetést pl. Pedig már 4 éve vezetek és nem szokványosan. Viszont akármennyire is szeretem kihasználni a kocsimat, nem veszélyeztetem a közlekedés biztonságát. Megvan mindennek a helye, így nyilván nem fogok száguldozni, amikor csúcsforgalom van. A sebességkorlátozás pedig nem minden helyen logikus. Nem bírálom a közlekedési mérnökök munkáját, de vannak szakaszok, ahol teljesen felesleges néhány dolog...
13/13 anonim válasza:
Ebből látszik ,hogy túl kevés a trafipax ,de örömteli hogy nem lesz ez így sokáig. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!