Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Le lehet valahogyan küzdeni a...

Le lehet valahogyan küzdeni a vezetéstől való félelmet?

Figyelt kérdés
7 éve van jogosítványom, sajnos nem mindennapi körülmények között jutottam hozzá, önhibámon kívül úgy érzem.Tehát a lényeg hogy nem sok tapasztalatot szereztem,miután megkaptam a jogsit évekig(egészen fél évvel ez előttig)nem is vezettem.Most fogalmazzunk úgy hogy havi egyszer, hosszutávon, autópályán rá vagyok kényszerülve.Viszont nagyon félek, stresszben vagyok egész úton ami veszélyes lehet.Vettem pár órát hivatásos oktatótól mielőtt újra belevágtam a vezetésbe de úgy érzem sohasem fog menni félelem nélkül:( Emellett tartok attól is hogy kárt teszek másokban,magunkban ill.az autóban.A párom folyamatosan szemrehányásokat tesz, hogy nem érti mi a nehézség benne, miért nem megy a vezetés, egyszerűen nem érti meg mit jelent nekem volán mögé ülni.Akinek hasonló érzései vannak, kérlek írjátok meg hogyan lehetne felül emelkedni ezen a problémán.

2013. júl. 17. 10:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki azt mondja'balesetveszélesen vezetsz', meg is van a hiba.

Nekem egy rendkívül jó oktatóm volt,nagyon jól ment a vezetés, kivételesen tehetségesnek tartottak.Egészen addig amíg be nem ültem apám mellé. Terrorizált, idegeskedett, kiabált, a semmiért 99%-ban. Annyira belémültette a félszt, hogy azóta sem vezettem. Most munka miatt rá leszek kkényszerülve, és nem hiszem, hogy bárki szívesen cserélne velem, ahogy érzem magam előtte.

Amúgyis én motoros vagyok, utálom, hogy a jobboldalamon még kilóg egy méter.

Szóval általában mások b_sszák el a viszonyt a vezetéshez.

2017. jan. 14. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!