Melyik téligumi a jó olcsóbb árkategóriában?
Nekem Barum Polaris 2 van a kocsin, nekem bevált, az előző télen nem volt vele gond.
Ebben a méretben 11200Ft körül már lehet kapni, ez azért olcsónak mondható.Az ADAc tesztje szerint 'Jó".
A FULDA Kristal Montero 2 gumi 10800Ft és az adac szerint különösen ajánlott.
Itt vannak az árak: [link]
itt pedig a 2009-es téligumi teszt:
Hadd kérdezzem meg, hogy milyen kocsira kell?
A méretből van egy tippem...
Amúgy, ha nem teszkó gazdaságosat választasz, hanem valami ismertebb nevet, a közép, alsó-közép árkategóriából, nagyon rosszat nem lehet venni, számottevő különbségek nincsenek.
Nem nyertem...renault lett volna...a thaliákon van ilyen furcsa méret.
Az nem gáz, hogy két különböző fajta a gumi, ha tengelyenként megegyezik, akkor teljesen jó úgy.
Ez nagyon jó 12 rugó.
GOODRICH G-Force Winter
(kattintson a képre a nagyításhoz!)
Amit a(z) BFGOODRICH márkáról tudni kell:
A gyártó honlapja
Amit a(z) BFGOODRICH G-Force Winter termékről tudni kell:
Hatékony fékezhetőség minden időben, különösen vastag vízréteggel borított útfelületen
Még a vastag vízréteggel borított útfelületen is hatékonyan vezeti el a vizet mélyen barázdált forgásirányos mintázata.
Forgásirányos mintázata csökkenti a vizen felfutás kockázatát az optimális vízelvezetésnek köszönhetően.
A bfgoodrich:
Végeredmény: feltételesen ajánlott
Rövid értékelés:
+ Jó tapadás száraz úton
+ A teszt legjobb fogyasztása
- Gyenge teljesítmény vízen
- Gyenge teljesítmény havon
forrás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!