Akit vonat gázol el hirtelen, az érez valami fájdalmat?
Figyelt kérdés
Szerintem olyan hirtelen történik hogy fel sem fogja, de azért nem vagyok 100% biztos a feltevésemben...2009. okt. 16. 15:00
2/12 anonim válasza:
ami a videóban van...ilyen nincs :S
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
szerintem tényleg attól függ hol vág el.Gondolj csak a csirke esetére amikor levágják a nyakicáját.De nem tom még nem volt ilyenbe részem hála Istennek,.
7/12 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezed????
Miért pont vonatbaleset?
Bármely hirtelen halál egyforma. Egyébként szerintem egyetlen halál fájdalommentes: a békésen, álmodban történő.
Az összes hirtelen halál fájdalmas, csak mocsok rövid ideig tart. Fel sem fogod a fájdalmat oszt már meg is haltál.
Különben meg miért kérdezed?
8/12 anonim válasza:
Amúgy a fagyhalál se fáj állítólag csak fázol és állítólag az a legkellemesebb mert az olyan hogy a hidegbe elálmosodsz és közbe elalszol. :D
10/12 anonim válasza:
Lehet hogy van azonnali halál ahol esetleg kiszakad az agy de még ha él az ember pár percig utána akkor sem tehet túl sokat ellene mert addigra a segítség sem ér még oda. Vár és meghal. Bár több mint valószínű hogy az ütközést követően eleve eszméletét veszti. Lényeg hogy mindegyik módja nagy szívás. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!