Van rá jó trükk, hogy véletlen se lépjem túl a sebesség határt?
Amikor valaki gyorsabban megy 50 fölött akár 70nel, és azt látom, hogy egyszer csak elkezdek leszakadni tőle, kicsit tudat alatt én is rágyorsítok, utána ránézek az órára, és jézus, már 70nel megyek!
Pedig nem direkt nyomo neki, csak valamiért olyan tudat alatt, hogy ha lehagynak, biztos 40el mehetek...
A másik mikor valaki nézegeti az utca táblákat, és 30 al megy, vagy még lassabban, belassít minden utcánál, akkor ha kikerülöm, akkor megint csak nyomom neki, hogy azt az elvesztett kis időt behozzam.
Harmadik, mikor olyan úton megyek, ahol sokan szoktak menni, de jó egyenes jó minőségű út, ott ha tök üres az egész út, képes vagyok meg nyomni neki, mert tök jó, hogy milyen üres az egész, és lehet gyorsan menni...
De én nem akarok gyorshajtani, mert veszélyes, meg csekket se akarok kapni...
Van rá jó módszer, hogy ne a kilométer órát bámuljam 5mpenként, de tartsam a megengedett sebességet?
GPS. Ott is, ahol ismerős vagy. És az majd beszél állandóan, hogy "Túllépted a sebességhatárt!".
És persze a rutin meg az évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!