Ha valaki szabálytalanul, vagy pofátlanul közlekedik, büntethetem én?
Nagybátyám eléggé úgy vezet, hogy ha valaki szabálytalanul viselkedik, azért, hogy előrébb jusson, Ő megfogja, és direkt szivatja, bünteti.
pl. Állt a sor baleset miatt egy autópályán, már kilómétereket araszolva mentünk, volt aki megfogta végig a leálló sávon előre, és beerőszakolta magát. Mikor oda értünk a belsethez, ahol a külsőben volt a törött kocsi, és be akartak jönni elénk, a nagybátyám centiről centire ment az előző mögé, és nem engedte be. Akkor a hapek lehúzta az ablakot, elkezdett üvöltözni, hogy mekkora szemét, hogy be akar jönni, és nem engedjük. A nagybátyám meg csak annyit mondott, hogy a leálló sáv nem arra való, hogy a nagy uraság kikerülje a sort...
Vagy, volt záróvonal, két soros út, tehát két-két sor. És volt aki a záróvonalon átjött szembe hozzánk félig, és így akart a dugó melett elmenni. A nagybátyám meg megállt szépen, és ahelyett, hogy kikerülte volna a külsőbe, mert nálunk nem volt dugó egyáltalán csak álltunk. Az meg nem tudott minket is kikerülni. Így álltunk 5 percig...
Volt aki nagyon sietett éjszaka, és jöütt mögttünk kanyarban közel, de nem tudott kielőzni, de így is a 70 es táblánál annyival mentünk. És volt, hogy villogtatott, majd mikor percek múlva lelassítottunk egy egyenes részen, megelőzött,. de nagybátyám megfogta magát a nyakába ment, és felkapcsolta a távolságit. és villogtatott Ő is.
Most ezek mire jók? Neki van joga ilyeneket csinálni?
Aki így vezet, elgondolkozik azon, hogy nem kéne, ha a nagybátyámmal találja szemben magát?
És ha a másik előkap egy viperát, vagy sokkolót, vagy kihúz egy Berettát az ülés alól?
Vagy én kiszállok a kamion kerékkulcsal? xD
De jó látni, hogy a fejben legalább a civilizált közlekedés felé haladunk... :D
örüljön ha kiszáll a kopasz, akkor még van esélye :D
van egy két elmebeteg, aki csak simán ledarálja majd a kocsiját egy nagyobb terepjáróval
Néha én is ilyen vagyok, főleg az említett előrepofátlankodás zavar. Sajnos sokat nem lehet elérni ezzel mert ha én nem ,akkor majd az utánam jövő valamelyik birka beengedi.Pedig ha senki nem engedné be hamar leszoknának erről.. Az ilyenektől azt kérdezném :Ha a boltban sorbanállsz ,akkor is félrelöksz mindenkit és beállsz a sor elejére ? Vagy ott már nem vagy olyan nagylegény?
Az nem érdekel ha meghúzza a kocsit, mert filléres autómnak jól is áll a horpadás ,plusz fizet a biztosítója,aminek a feléből rendberakom. A kiszáll és megver opciót eddig senki nem merte bevállalni mikor én is kiszálltam egy jókora baltával amivel a tűzifát aprítom ,meg ha kell a tuskókat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!