Román ember vagyok román auto. Gyors menés, ezért kaptam nálatok 300ezer büntetést, nem fizettem. Ha megint megyek hozzátok, igazoltatnak, látják a biztonságiak a tartozást?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 21:24
11/17 A kérdező kommentje:
köszi testvérem
2013. máj. 16. 17:44
12/17 anonim válasza:
Leírhatnád, hogy hol büntettek, és mennyivel mentél. Ha eldugott 30-as, akkor legalább lehet hogy segítesz pár embernek. Ha meg nem, akkor jogosan ekéztek.
13/17 anonim válasza:
Kedves T5 hol élsz? Biztos nem a 44-es 42-es 4-es utak mentén. Ha itt élnél akkor azt kívánnád bár lezárnák a román határt és ezek csak biciklivel jöhetnének át. Mész ezeken az utakon és csak a kereszteket látod az út mellet és tudod, hogy ezt egy elaludt román kamionos gázolta halára, ezt egy szabálytalanul előző román kocsi szorította le. Mert ahogy átlépik a határt törvények felettinek képzelik magukat. Ezeken az utakon minden nap van trafi és csak román kocsik szaladnak bele. A BH, SJ, CJ, NT, SV, B rendszámú autók vezetői úgy mennek a magyar utakon mint Mad Mex.
14/17 T5- válasza:
Kedves # 13 ráhibáztál, rendszeresen járom a 49-es 41-es 4-es utakat, sőt keleti szomszédaink is útba szoktak esni. Nekem még nem volt velük konfliktusom pedig láttam pár olyan előzést, ahol 3-man is elfértek a 2 sávos úton, sőt én is voltam érintett ilyen helyzetben, mégsem mondom, hogy nem kell beengedni a románt meg az ukránt. Szerintem az orosz meg az ukrán sokkal rugalmasabban közlekedik mint mi. Meg kellene már tanulni rugalmasan kezelni a forgalmi helyzeteket nekünk is. Pedig magyar vagyok szóval ezzel sem vádolhatsz.
15/17 anonim válasza:
Rendőrök. és igen látni fogják, mivel benne vagy a rendszerben. Ott szépen kiszállítanak a kocsiból és séta, vagy előállítanak, amit nem kívánsz magadnak. Egyébként, ha kiküldték a csekket a címre, akkor nem kizárt hogy a nemfizetés miatt eljárás folyik ellened! Helyedben nem jönnék Magyarországra, úgy az elkövetkező öt éven belül...
16/17 A kérdező kommentje:
be van fizetés köszi segítség autópályán mentem gyors
2013. máj. 18. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!