MIt szoktál hallgatni vezetés közben?
HÁT...
nekem mikor mien kedvem v...
12:27-es válaszolónak...
azért szerintem 400-500 W RMS-nél szerintem nem tudom h a zene mennyire alapzaj (háttérzaj)
;) legyetek jók...
Reggel állat balázs vadon janival DANUBIUSON - állatok.
Először idegenkedtem tőlük, de most már tulajdonképpen ott ülnek az autómban, csak nem tudok beleszólni a hülyeségeikbe, pedig néha nagyon megcifráznám. Volt olyan, hogy a piros lámpánál állva úgy röhögtem rajtuk vagy velük, hogy a másik kocsiból kinéztek, én meg átszóltam: danubius! Majd láttam, hogy pár pillanat múlva ők is röhögnek, ott a másik autóban. Ez kell ide, nem a sok hülye politikus, vérforraló állami pénzrablási - BKV - hírekkel, meg reklám!
Zenében meg bármi, csak eget verő dobszólók legyenek benne, hogy szétessen az autó! Legutóbb egy arab sivatagi zenei cd-t szereztem be, BAROMI! Tuareg dobszólók, de olyanok, hogy leszakad az összes Duna híd tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!