Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szirénázó rendőr záróvonalon...

Szirénázó rendőr záróvonalon kanyarban előzhet-e nagy sebességgel?

Figyelt kérdés
A gyorsforgalmin kb. 140-nel jött velünk szembe a sávunkban, záróvonalon, zárt pályán előzve, kis híján nekünk ütközött egy rendőrautó, utána jött másik kettő. Nekik tényleg mindent lehet? Mivel kanyar volt, majdnem nekimentünk a korlátnak ijedtünkben. Még most is rosszul vagyok, ha rágondolok.

2013. máj. 4. 16:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Leírnád végre, hogy mi a gondod azzal, hogy a rendőr siet? "

Senki nem írta azt, hogy baja van azzal, ha siet a rendőr, hanem hogy kutyakötelessége biztonságosan tenni ezt, nem másokat veszélyeztetve. Nem haladhat a szembejövő sávban mondván úgyse jön senki mert nekem van elsőbbségem. És ha jön? Akkor pech.

2013. máj. 5. 09:57
 12/12 Beviz Elek ***** válasza:

A többieknek is làtni/hallani kellett a rendört. Mièrt ment mindenki majdnem egymàsnak? Nem lehet, hogy egyszerüen egy intenzìvebb fèket nyomtak? Tegnap èn is satuztam 140röl 60-ra, de nem mentem neki senkinek. Majdnem sem, csak bele kellett ugrani.

Mennyire tudtatok lehùzódni? Egy motoros el tudott volna mèg menni jobboldalt? Az az 5 centi közted ès a rendör között mennyire volt 5 centi? Egy tapasztalt rutinos 30at mondana rà?

Egy normàlis magyar ùton àtlagos mèretü autókkal szàmolva 3 autó el kell fèrjen egymàs mellett. Persze a gyorsforgalmin nem csinàlnàm meg nagygàzzal....

2013. máj. 5. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!