Csavarral a gumiban mennyire veszélyes furikázni?
Ma vagy lehet tegnap vagy... összeszedtem egyet(igazából ma is csak azért vettem észre, mert a városban hagytam a kocsit és ugye átnéztem) aztán ugye nem akartam leállni kereket cserélni a parkolóban, szal elgurultam a 2 km-re lévő gumishoz, aki megkalapálta.
A csavar nem a futófelületben volt, hanem közvetlenül mellette, oldalt.
Alapjáraton nem, de ha megnyomtam akkor már engedte is a levegőt.
Nem szabad lett volna autóznom vele vagy ilyenkor simán lehet vele még menni akár több 10 kilométert?
Azért elég fontos dolog hogy első vagy hátsó keréken történt ez. Bár durrdefektet nem hiszem hogy okozhatott volna de ha gyorsan leereszt az első kerékkel nem lenne szerencsés. Hátsó keréknél annyira nem veszélyes.
Nekem szerencsére eddig (kopp kopp) se autóval se motorral nem volt defektem. De bicajjal(főleg hogy terepen elég sokat használom) elég sokat, aztán raktam bele defektmentesítő folyadékot. Azóta is van kerekenként legalább 5-5 lyuk :D (de különösebben nem zavar)
Szóval ha félsz az ilyen esetektől rakj bele valami defektvédő löttyöt.
(persze autónál van pótkerék, szóval egy defekt nem olyan nagy gond, de mondjuk én a motoromba mostanában akarok ilyet venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!