Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ilyenkor miért dudált?

Ilyenkor miért dudált?

Figyelt kérdés
Mentem a Bosnyákon a Keleti felé, a Csömöri út ott lesz 2 sávos. Zebráknál lassítottam, zebra után belenéztem a tükörbe, láttam egy autót jobb oldalon, index ki jobbra és átsoroltam, eddig semmi gond. Aki addig mögöttem lévő autó gyorsított és amikor mellém ért rövidet dudált és üveghangon elhúzott. Ok, ha valamit sz@rul csinálok, de itt nem véltem hibát felfedezni. De hátha mégis, segítsetek! Friss jogsim van, ezért kérdezek.
2013. ápr. 26. 07:14
 1/3 anonim ***** válasza:

a konkrét szitut nem láttuk,

-így meg csak találgatni lehetne,

2013. ápr. 26. 07:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Mer' hülye és kész. Általában nincs jobb indok, persze tényleg a konkrét szitutól is függ.
2013. ápr. 26. 07:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz látatlanban megmondani, mi lehetett a gond. De azért nem kell minden zebránál ténylegesen lassítani. Jó, vannak mindentbetartó kockafejek, meg 49 - cel hajtó Kresz - hívők, de senki nem vezet így általában. Indokolt az óvatosság, de ha láthatólag nincs gyalogos a környéken, nem kell lassítani minden zebránál.

Lehetőség szerint dinamikusan, másokat nem feltartva kell közlekedni. Idióták pedig mindig lesznek, akiknek az is kevés lenne, ha 90 - nel mennél a városban, velük nem érdemes foglalkozni.

2013. ápr. 26. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!