Fóliázás?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 22. 15:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

van fekete fóliám, azt szeretném hátulra feltenni. 3 ajtós autó, szóval csak két oldalablak van és a hátsó szélvédő.

amúgy színezetlen üvegek, és tennék/tetetnék előre is, nem kell, hogy sötét legyen, színtelen, átlátszó is tökéletes, csak legyen valamennyi hővédelme!

ami miatt magam akarom csinálni, az az, hogy horror árban csinálnák csak a 3 hátsó ablakot is! nem ér annyit az autó! :D

műszakin eddig, ahol voltam, letekert ablakkal álltam be a sorra, és a vizsgabiztos nem húzta fel, hogy azt nézegesse!

2013. ápr. 26. 16:43
 12/15 Beviz Elek ***** válasza:
Èn is megkèrdeztem az enyèmet hogy mennyibe fàjna (p11es sedan primera). 45 körül... hmmm... majd èn megcsinàlom
2013. ápr. 26. 16:45
 13/15 A kérdező kommentje:

suzuki swift, 25E

hátsó ablak fűtőszálas, annak fóliázása igényel valami különleges figyelmet?

2013. ápr. 26. 16:51
 14/15 Beviz Elek ***** válasza:
Nem tudok róla... ne kapargasd meg...
2013. ápr. 26. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Bármilyet fölraknak, de a rendőr megbüntethet ha az első ablakokon van...a műszakin meg le kell engedni az első két ablakot-haveri alapon...
2013. ápr. 27. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!